kreativitas
MACA DEUI

nyadiakeun komprehensif

Service Hiji-STOP

Staxx Litium Usuk Treuk Kaunggulan:

1 Simkuring boga litium Usuk tim jualan jack profésional

2 Simkuring boga tim layanan Profesional sanggeus-jualan

3 Simkuring boga tim manajemen Profesional

4 Simkuring boga Profesional Sunda&tim D

5 Simkuring boga manufaktur litium tim treuk Usuk Profesional

Tim Staxx boga pangalaman euyeub dina rarancang jeung manufaktur, nu sampurna bisa minuhan kaperluan ngaropéa konsumén. Éta ogé bisa nyadiakeun solusi ngaropéa pikeun konsumén.

  • DIAJAR CARANA

    Staxx litium Usuk jack miboga kamampuh desain, ngembangkeun jeung produksi.

  • kualitas standar

    Understands kaperluan sabenerna tungtung-pamaké di pasar jack litium Usuk.

  • kualitas baku

    Mitra kami nguji sarta inspecting nawaran litium Usuk listrik jaminan kualitas treuk.

  • GAWÉ BABARENGAN

    The partnership antara klien tur Staxx treuk litium Usuk bisa ngaropéa.

Litium Usuk Treuk produk
MACA DEUI

Nyadiakeun litium Usuk jack, litium treuk Usuk listrik

Exsion Series Pabrik Tumpukan Leg Wargrows - Raxx
Exsion Series Pabrik Tumpukan Leg Wargrows - Raxx
Raxus catung ciménsi produsén tumpukan listrik (Raxx, urang ngagaduhan tim penjualan profésional.
Kawajiban Leungeun Long Léstring Legeler Harga Gawé - Raxx
Kawajiban Leungeun Long Léstring Legeler Harga Gawé - Raxx
Stxy tugas cahya harga harga langsangan listrik - Rila Raxx, pengadilan antara klien sareng Raxx tiasa ngarokuskeun. Kami bakal resep pikeun ngokolakeun ngadukung urang, sapertos strategi pasareu PNAcage, jasa saatos-penjualan ka kabutuhan mitra urang.
Pabrik WS Lampah Wit Koléksi Kahirupan
Pabrik WS Lampah Wit Koléksi Kahirupan
Produsén Us Tutip Luhur Moderator Precower Listrik Ti Cina, Indicaris Treuk Gudang Karbara listrik mangrupikeun unit kakuatan, kalebet motor sareng batem. Ryxx ngagaduhan kamampuan pikeun mandiri desain, ngamekarkeun sareng bertuksi bagian inti, sareng anjeun angkat dina ngembang pikeun ngembang téknologi drive 48p. Téknologi ieu parantos diuji sareng disertakeun ku TÜV Bonalinland ku tés tunggal.
Kualitas anu pangsaéna Mrs séri listrik ngarencanakeun pabrik tumpukan
Kualitas anu pangsaéna Mrs séri listrik ngarencanakeun pabrik tumpukan
Stxy Malil pangsaéna MR séri ngarobih pabrik neundeun, urang ngagaduhan tim penjualan profésional.
Nepangkeun - Staxx profil treuk Usuk
MACA DEUI
Profésional litium treuk Usuk produsén parabot gudang

Ti reorganisasi pausahaan di 2012 Staxx litium Usuk treuk resmina diasupkeun ka sektor of manufaktur sarta dikabaran pakakas gudang, kayaning jack litium Usuk, litium treuk Usuk, litium treuk Usuk listrik. Dina 2016, pausahaan didaptarkeun brand anyar "Staxx".

Dumasar pabrik milik diri, produk, téhnologi jeung sistem manajemen, Staxx geus ngawangun hiji sistem supplier lengkep, jeung dijieun hiji-eureun supplying platform, kalawan leuwih 500 dealers betah tur mancanagara.

  • 2012
    STAXX parusahaan ngadegna
  • 100+
    STAXX litium Usuk Treuk parusahaan tanaga
  • 3000+
    pabrik aréa
  • ODM
    ODM custom solusi
Litium Usuk Jack Manufaktur
MACA DEUI

efisiensi tinggi& KUALITAS LUHUR

Staxx Pallet Palet Wiring Harress Kokus sareng Tés reliabilitas
Staxx Pallet Palet Wiring Harress Kokus sareng Tés reliabilitas
Wewing Watressability Watesan sareng Tés reliabilitas
treuk pallet ngadamel tés
treuk pallet ngadamel tés
Pariksa kamampuan anti-se-seimbangan sareng reliabilitas cecekelan.Check sareng langkung seueur ngeunaan testa robét tangan tangan
Controll Trad Pallet&Tés agut layar
Controll Trad Pallet&Tés agut layar
Controll Trad Pallet& Ujian septian layar, parios pidio sareng diajar langkung!
Staxx Pallet Palet Palet Downable Warress
Staxx Pallet Palet Palet Downable Warress
Stxma Robe Pallet Luhureun Up Pressability Sistem, hayu parios video sareng diajar langkung!
Meunang kabaran jeung AS

Ngan cuti EMAIL Anjeun atawa telepon Nomer ON kontak formulir sangkan bisa ngawula ka Anjeun!