Penting
MACA DEUI

Nyayogikeun komprehensif

Jasa hiji-eureun

Raya Bithum Litor

1 urang gaduh tim penelit anu profésional anu profésional jack

2 Kami gaduh tim jasa anu profésional

3 urang gaduh tim manajemén profésional

4 urang gaduh r&D Tim

5 urang gaduh tim tropon anu profésional profil

Tim Sraxx gaduh pangalaman anu beunghar ku desain sareng manufaktur, anu tiasa leres-leres nyayogikeun nasabah anu ngaropéa. Éta ogé tiasa nyayogikeun solusi dilutaan pikeun para nasabah.

  • DIAJAR CARANA

    Raksono lithium patet jaket jaket gaduh kamampuan desain, pamekaran sareng produksi.

  • Standar standar

    Panginten kabutuhan anu saleresna pangguna dina pasar palach.

  • Standar standar

    Jangji sareng insahkeun nawiskeun mitra anu kualitas kota LIICET Letah Letah Linala listrik.

  • GAWÉ BABARENGAN

    Dijual antara pamurénan sareng slixx liliun litsium tiasa ngaropea.

Produk truk lithium
MACA DEUI

Nyayogikeun Lithtion Palet Jack, Litum Lion Littet

Lithtion Littet Lite Treuk Treuk Tinggi Donstrén Operasi Treuk
Lithtion Littet Lite Treuk Treuk Tinggi Donstrén Operasi Treuk
Pertivasi Perusahaan Nowbo Stailx Co., Ltd Profesional [Stxyx] Lithium Lithet - Produsén OperasiAwak kompak, berlaku pikeun tempat anu ketat dimana treuk palampan anu dianggo. Pangropéa gampang, paling pangropéa patempatan sami sareng treuk palamp.◆ Lima taun garansi◆ 6 detik diperyogikeun pikeun ngaleupaskeun batré◆ gradunitas sareng 1500 / 1800kgs beban: 6%◆ Sareng rem, kendaraan tiasa ngeureunkeun naon waé, iraha waé, henteu paduli di lamping, angkat buntut treuk atanapi platform.◆ nyetir-katuhuEpT15/ 18H treuk puteran listrik kalayan motor sanés, modél anu tiasa idéal sareng anggaran pikeun ngagentos leungeun treuk listrik sareng pasukan listrik anu gerak sareng mulus résiko.Dumasar pabrik sorangan anu dicibil, téknologi sareng sistem manajemén, Raksin parantos ngawangun sistem supluk lengkep, sareng nyiptakeun pelanggan paluberan milokan-eureun, kalayan leuwih ti bumi sareng negari.
Kawajiban aksi Ac50-H
Kawajiban aksi Ac50-H
Naros ayeuna! Pilarian rinci ngeunaan tugas palap kerjas
WS-Ei Lite Lite Lithum Lithtion Litcher
WS-Ei Lite Lite Lithum Lithtion Litcher
Bubuka◆ WS-EI Series Listrik PopelPamakéan ealliertelial, modél idéal sareng terangkeun kana kamampuan pikeun ngagantikeun listrik semi-listrik sareng mintang manual di pasar, mawa palem sésana.Titik penjualan unik◆ Patén Staxx Ceramat Ceramat (titik unik)Unik di pasar, tulal gancang deteksi, jasa langkung gampang, kirang waktos jasa, biaya sapopakan langkung handap.I. Tampilan operasi kendaraanUp / turun / teraskeun / mundurJam kerja / pintonan kapasitas batawiIi. Kasalahan gancang ngadeteksiTampilan kode kasalahanIII. Sadaya inpormasi pangropéa visualisasiKasalahan gancang
Batré Batrét Lithium Jacket, BI-Ion Lion Pelet
Batré Batrét Lithium Jacket, BI-Ion Lion Pelet
Awak kompak, berlaku pikeun tempat anu ketat dimana treuk palampan anu dianggo.Pangropéa gampang, paling pangropéa patempatan sami sareng treuk palamp.◆ Lima taun garansi◆ 6 detik diperyogikeun pikeun ngaleupaskeun batré◆ gradunitas sareng 1500 / 1800kgs beban: 6%◆ Sareng rem, kendaraan tiasa ngeureunkeun naon waé, iraha waé, henteu paduli di lamping, angkat buntut treuk atanapi platform.◆ nyetir-katuhuEpT15/ 18H treuk puteran listrik kalayan motor sanés, modél anu tiasa idéal sareng anggaran pikeun ngagentos leungeun treuk listrik sareng pasukan listrik anu gerak sareng mulus résiko.Dumasar pabrik sorangan anu dicibil, téknologi sareng sistem manajemén, Raksin parantos ngawangun sistem supluk lengkep, sareng nyiptakeun pelanggan paluberan milokan-eureun, kalayan leuwih ti bumi sareng negari.
Tentang kami - profil tropét buril
MACA DEUI
Pabrik Palet Lithum Lithium

Kusabab ulori perusahaan taun 2012, Staxok Lethion resmi diasupkeun kana sektor frékuati manufiate sareng nyebarkeun lullet, litson listrik. Di taun 2016, perusahaan ngadaptar Brand anyar "Stxyx".

Dumasar pabrik sorangan sorangan, produk, sistem manajemén, Raksin parantos ngawangun sistem supluk lengkep, sareng nyiptakeun platform anu lengkep, langkung ti 500 di imah sareng manjang.

  • Taun 2012
    Pendirian perusahaan Staxx
  • 100+
    Pelanggaran Palét Lithum Lithum
  • 3000+
    Daérah pabrik
  • Éf
    Solusi adat ODM
Lithium palet jack jack
MACA DEUI

Efisiensi anu luhur& KUALITAS LUHUR

Ngaksés
Ngaksés
Nguji.
Pamariksaan batré
Pamariksaan batré
Pamariksaan batré.
Tés Toko
Tés Toko
Tés Toko.
Layar LCD sareng controller tés
Layar LCD sareng controller tés
Tés layar LCD sareng Kontroller.
Babak sareng kami

Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngalayanan anjeun!