Leungeun Usuk Treuk

Truk palet leungeunmangrupikeun salah sahiji treuk sareng alat anu kapaké pisan di gudang, anu tiasa ngabantosan karyawan sacara éfisién ngabéréskeun tugas transportasi palet jarak pondok. Produsén treuk Usuk Staxx gaduh treuk palet tangan kualitas luhur pikeun dijual. 


Truk pallet angkat anu dioperasikeun ku tangan anu diproduksi ku Staxx gaduh ketebalan sasis anu kuat, sami sareng treuk palet tangan Terpadu.& galvanized pompa ukuran badag. Truk pallet leungeun kami sareng rod push padet sareng adjustable, sareng dilengkepan 4 kelengkapan gajih sapertos di handap ieu. Staxx mangrupakeun salah sahiji pangalusnapabrik treuk palet leungeun borongandi Cina, kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman manufaktur, wilujeng sumping ngahubungan kami!

Kirim panalungtikan anjeun