KREATIVITETI
LEXO MË SHUMË

Ofroni gjithëpërfshirëse

Furnizuesi Staxx Pallet Jack mund të ofrojë shërbim me një ndalesë

Avantazhet e prodhuesit të kamionit me paletë Staxx:

1 Ne kemi një ekip profesional të shitjeve

2 Ne kemi një ekip profesional të shërbimit pas shitjes

3 Ne kemi një ekip profesional të menaxhimit

4 Ne kemi një R profesionale&ekipi D

5 Ne kemi një ekip profesional prodhues

Furnizuesi i folesë së paletës Staxx ka përvojë të pasur në projektim dhe prodhim, i cili mund të përmbushë në mënyrë të përsosur nevojat e personalizuara të klientëve. Ai gjithashtu mund të ofrojë zgjidhje të personalizuara për klientët.

 • KNOW-HOW

  Prodhuesit e kamionëve me paleta elektrike me litium Staxx kanë aftësinë për të projektuar, zhvilluar dhe prodhuar.

 • STANDARDET E CILËSISË

  Kupton nevojat aktuale të përdoruesve fundorë në tregun e foleve të paletave të litiumit.

 • STANDARD I CILËSISË

  Testimi dhe inspektimi ofron sigurimin e cilësisë së kamionit me paletë elektrike me litium të partnerëve tanë.

 • BASHKËPUNIMI

  Partneriteti midis klientëve dhe prodhuesve të kamionëve me paleta elektrike me litium Staxx mund të personalizohet.

Furnizuesi Staxx Pallet Jack
LEXO MË SHUMË

Ne mund të ofrojmë kamion profesional me paletë litium

Prodhues të personalizuar të stivuesve elektrikë të serive të lehta Ws nga Kina
Prodhues të personalizuar të stivuesve elektrikë të serive të lehta Ws nga Kina
Staxx është një profesionistprodhues elektrik staker në Kinë. Teknologjia kryesore e jonëstaker paletash me fuqi është njësia e fuqisë, duke përfshirë motorin/transmisionin, kontrolluesin dhe baterinë. Staxx ka aftësinë të projektojë, zhvillojë dhe prodhojë në mënyrë të pavarur pjesët kryesore dhe mori drejtimin në zhvillimin e teknologjisë së makinës pa furça 48V. Kjo teknologji është testuar dhe certifikuar nga TÜV Rheinland me një provë të vetme. Staxxstackers depojei zhvilluar në mënyrë të pavarur nga Staxx është me cilësi të përballueshme, me shumicë dhe të besueshme.
Mirëmbajtja e kamionëve me paletë të rënda Staxx
Mirëmbajtja e kamionëve me paletë të rënda Staxx
Trupi kompakt, i aplikueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionë me paletë dore.Mirëmbajtje e lehtë, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me kamionin me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆ Duhen 6 sekonda për të hequr baterinë◆ Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆ Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritësi i bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasKamion paletë e plotë EPT15/18H me motor pa furça, një model ideal dhe me kosto të përballueshme për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në fabrikën, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë të pajisjeve të magazinës, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
China Ess Series Straddle Leg Electric Stacker Prodhuesi - Staxx
China Ess Series Straddle Leg Electric Stacker Prodhuesi - Staxx
Staxx është një prodhues kinez i pirgjeve të këmbëve elektrike të serive ess, ne kemi një ekip profesional shitjesh, mirë se vini të na kontaktoni!
Cilësia më e mirë Mrs Series Electric Reach Factory Stacker
Cilësia më e mirë Mrs Series Electric Reach Factory Stacker
Staxx është njëstaker elektrik për të arriturprodhues, profesional për ju, tonëstivues pa këmbë është e përballueshme dhe absolutisht e besueshme. Ne kemi një ekip profesional të shitjeve.
RRETH NESH - Profili i furnizuesit të foleve të paletës Staxx
LEXO MË SHUMË
Prodhues profesional i pajisjeve të magazinës

Që nga riorganizimi i kompanisë në vitin 2012, furnizuesi i paletave Staxx hyri zyrtarisht në sektorin e prodhimit dhe shpërndarjes së pajisjeve të magazinës, si fole paletash litium, kamion dore paletash, staker paletash etj. Në vitin 2016, kompania regjistroi markën e re “Staxx”.

Bazuar në fabrikën, produktet, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të vetë, Staxx ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.

 • 2012
  THEMELIMI
 • 100+
  PERSONELI I KOMPANISË
 • 3000+
  ZONA E FABRIKES
 • ODM
  ODM ZGJIDHJE ME PAKONSHME
PRODHIMI I KRIKEVE TË PALETËS SË LITIUMIT
LEXO MË SHUMË

EFIÇENCA E LARTË& CILESI E LARTE

Testimi i ekranit LCD dhe kontrolluesit
Testimi i ekranit LCD dhe kontrolluesit
Testimi i ekranit LCD dhe kontrolluesit.
Prodhimi kinez i prodhuesve të rrotave të kamionëve me paletë dore - Staxx
Prodhimi kinez i prodhuesve të rrotave të kamionëve me paletë dore - Staxx
Staxxfabrika e kamionëve me paletë dore ka respektuar gjithmonë parimin e standardit të lartë dhe cilësisë së lartë, dhe më shumë procese dhe prodhim automatik për të siguruar përdorimin e klientëve.
TESTI I QËNDRUESHMËRISË SË SISTEMIT TË NGRITJES HIDRAULIK TË KAMIONIT TË PALETËS STAXX
TESTI I QËNDRUESHMËRISË SË SISTEMIT TË NGRITJES HIDRAULIK TË KAMIONIT TË PALETËS STAXX
TESTI I QËNDRUESHMËRISË SË SISTEMIT TË NGRITJES HIDRAULIKE TË KAMIONIT TË PALETËS STAXX, LE TË KONTROLLOJMË VIDEON DHE TË MËSOJMË MË SHUMË!
PLATFORMA E provës së qëndrueshmërisë së automjeteve me kamion me paletë
PLATFORMA E provës së qëndrueshmërisë së automjeteve me kamion me paletë
KONTROLLONI KËTU PËR TË SHIKONI PLATFORMËN E PROVIMIT TË QËNDRUESHMËRISË TË MJETEVE KAMIONI TË PALETËS STAXX.
LIKONI ME NE

THJESHT LËNI EMAIL OSE NUMRIN E TELEFIT TUAJ NË FORMULARI I KONTAKTIT QË TË MUND TË SHËRBIM!

Dërgoni kërkesën tuaj