Kreatifitas
Waca liyane

Nyedhiyani komprehensif

Layanan Siji-Stop

Kauntungan truk Staxx Litet:

1 Kita duwe tim penjualan Litets profesional profesional

2 Kita duwe tim layanan sawise profesional

3 Kita duwe tim manajemen profesional

4 Kita duwe r&D tim

5 Tim Truck Profesional Manufaktur Lithium Pallet

Tim Staxx duwe pengalaman sing sugih ing desain lan manufaktur, sing bisa cocog karo kabutuhan pelanggan sing disesuaikan. Uga bisa menehi solusi khusus kanggo para pelanggan.

  • Ngerti-carane

    Staxx Lithium Litet Jack duwe kemampuan desain, pangembangan lan produksi.

  • Standar kualitas

    Ngerti kabutuhan pangguna pungkasan ing pasar Jack Lithium pallet.

  • Standar kualitas

    Pengujian lan mriksa nawakake mitra-mitra litet lithium lithium lithium lithium lithium.

  • Kerjasama

    Partnerhip antarane klien lan truk Staxx Litellet bisa disesuaikan.

Produk Truk Lithium Palet
Waca liyane

Nyedhiyani Lithium Palet Jack, Truk Palet Lithium Litelis Lithium

Demadalan elektrik Lithium Listrik Pallet Tet Tlet Litet
Demadalan elektrik Lithium Listrik Pallet Tet Tlet Litet
Peralatan Penanganan Bahan Ningbo Staxx Co, Ltd Profesional [STAXX] Lithium Pallet Truck - Produsen demonstrasi operasiAwak kompak, ditrapake kanggo papan sing kenceng ing endi truk palet tangan digunakake. Pangopènan gampang, umume pangopènan padha karo truk palet tangan.◆ limang taun garansi ing sasis◆ 6 detik sing dibutuhake kanggo mbusak batereiKelas Kawan Kanthi 1500 / 1800kGs mbukak: 6%◆ Kanthi rem, kendharaan bisa mungkasi apa wae, apa wae, preduli ing lereng, truk buntut angkat utawa platform.◆ SUKANTruk pallet listrik lengkap EPPT15 / 18h kanthi motor tanpa sikat, model sing cocog lan anggaran kanggo ngganti truk palet tangan lan truk palet listrik sing entheng lan palet sing entheng.Adhedhasar pabrik pabrik, teknologi lan manajemen sing diduweni, Staxx wis nggawe sistem supplier lengkap, lan nggawe platform peralatan gudang sing mandheg, kanthi luwih saka 500 para penjual ing omah lan ing luar negeri.
Produsen truk palet jack abot ac50-h
Produsen truk palet jack abot ac50-h
Pitakon saiki! Temokake rincian babagan produsen pallet sing abot, produsen truk palet kanthi truk Staxx Lithium Palet.
WS-EI Cahya Litel Listrik Pallet Electric
WS-EI Cahya Litel Listrik Pallet Electric
PambukaSeri WS-EI Series Full Listrik kanthi paten staxxModel cerdas multifungsial, model sing cocog lan anggaran kanggo ngganti tumpukan semi-listrik lan tumpukan manual ing pasar, nggawa tumpukan palet sing paling efisien lan tanpa usaha.Poin Penjualan Unik◆ Nangani Intellensial Multifunctional Patent Staxx (titik unik)Unik ing pasar, cepet ngilangi, layanan sing luwih gampang, wektu sing kurang layanan, biaya tenaga kerja sing murah.I. Tampilan Status Operasi KendaraanMunggah / mudhun / maju / mundurTampilan Kapasitas Jam / Baterai WorkingII. Kesalahan cepet ndeteksiTampilan kode kesalahanIII. Kabeh informasi pangopènan visualisasiKesalahan Cepet Golek
Lithium ion Baterei Pallet Jack, Fitur Li-Ion Palet
Lithium ion Baterei Pallet Jack, Fitur Li-Ion Palet
Awak kompak, ditrapake kanggo papan sing kenceng ing endi truk palet tangan digunakake.Pangopènan gampang, umume pangopènan padha karo truk palet tangan.◆ limang taun garansi ing sasis◆ 6 detik sing dibutuhake kanggo mbusak batereiKelas Kawan Kanthi 1500 / 1800kGs mbukak: 6%◆ Kanthi rem, kendharaan bisa mungkasi apa wae, apa wae, preduli ing lereng, truk buntut angkat utawa platform.◆ SUKANTruk pallet listrik lengkap EPPT15 / 18h kanthi motor tanpa sikat, model sing cocog lan anggaran kanggo ngganti truk palet tangan lan truk palet listrik sing entheng lan palet sing entheng.Adhedhasar pabrik pabrik, teknologi lan manajemen sing diduweni, Staxx wis nggawe sistem supplier lengkap, lan nggawe platform peralatan gudang sing mandheg, kanthi luwih saka 500 para penjual ing omah lan ing luar negeri.
Babagan Kita - Profil Truk Palet Staxx
Waca liyane
Professional Pabrikan Lithium Pallet Warehouse Peralatan Produsen

Wiwit reorganisasi perusahaan ing taun 2012, truk Staxx Liteli resmi mlebu sektor pabrik lan nyebarake peralatan gudang, kayata truk lithium pallet, truk litium liter, truk palet lebit. Ing taun 2016, perusahaan kasebut ndhaptar merek anyar "Staxx".

Adhedhasar pabrik, produk, produk, sistem teknologi lan manajemen, Staxx wis nggawe sistem supplier lengkap, lan nggawe platform suplemen sing mandheg, kanthi luwih saka 500 para penjual ing omah lan ing luar negeri.

  • 2012
    Staxx perusahaan perusahaan
  • 100+
    Personel perusahaan staxx litlet truk perusahaan
  • 3000+
    Wilayah Pabrik
  • Odm
    Solusi odm
Lithium Pallet Jack Manufacturing
Waca liyane

Efisiensi Dhuwur& Kualitas dhuwur

Pengujian akselerator
Pengujian akselerator
Pengujian akselerator.
Pengawasan baterei
Pengawasan baterei
Pemriksaan baterei.
Tes tahan
Tes tahan
Tes tahan.
Tes LCD lan Pengujian Controller
Tes LCD lan Pengujian Controller
Tes LCD lan Pengujian Controller.
Hubungi kita

Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing bentuk kontak supaya kita bisa ngladeni sampeyan!