Kreatifitas
Waca liyane

Nyedhiyani komprehensif

Layanan Siji-Stop

Keuntungan truk Staxx Litet:

1 Kita duwe tim penjualan Litets profesional profesional

2 Kita duwe tim layanan sawise profesional

3 Kita duwe tim manajemen profesional

4 Kita duwe r&D tim

5 Tim Truck Profesional Manufaktur Lithium Pallet

Tim Staxx duwe pengalaman sing sugih ing desain lan manufaktur, sing bisa cocog karo kabutuhan pelanggan sing disesuaikan. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake solusi khusus kanggo para pelanggan.

  • Ngerti-carane

    Staxx Litlet Jack duwe kemampuan desain, pangembangan lan produksi.

  • Standar kualitas

    Ngerti kabutuhan pangguna pungkasan ing pasar Jack Lithium pallet.

  • Standar kualitas

    Pengujian lan mriksa nawakake mitra-mitra litet lithium liter.

  • Kerjasama

    Partnerhip antarane klien lan truk Staxx Litetlet bisa disesuaikan.

Produk Truk Lithium Palet
Waca liyane

Nyedhiyani Lithium Palet Jack, Truk Palet Lithium Listrik Lithium

Produsen Kaki Stack ChinaS Serioners - Staxx
Produsen Kaki Stack ChinaS Serioners - Staxx
Stackx China Produsen Listrik Stack Stack Stavack - Staxx, kita duwe tim penjualan profesional.
Straddle listrik straddle sikil paling apik kanggo regane - staxx
Straddle listrik straddle sikil paling apik kanggo regane - staxx
Staxx Pabrik Pabrik Stacker Tugas Staxx paling apik - Staxx, kemitraan antarane klien lan staxx bisa disesuaikan. Kita seneng ngarang dhukungan, kayata strategi pemasaran, layanan sawise-adol menyang kabutuhan mitra.
WS Series Pabrikan Listrik WS Series Customized saka China
WS Series Pabrikan Listrik WS Series Customized saka China
Pabrik Stacker WS Series Cahaya Staxx khusus Produsen saka China, teknologi inti truk listrik yaiku unit daya, kalebu incisi, pengontrol lan baterei. Staxx duwe kemampuan kanggo ngrancang desain kanthi mandhiri, berkembang lan ngasilake bagean inti, lan njupuk timbal kanggo ngembangake teknologi sing sikat tanpa sikat. Teknologi iki wis diuji lan disertifikasi dening Tüv Rheinland kanthi tes tunggal.
Best Quality MRS SERIES ELECTRIC tekan STACKER Factory
Best Quality MRS SERIES ELECTRIC tekan STACKER Factory
Staxx Best Quality MRS SERIES ELECTRIC tekan STACKER Factory, We have a tim dodolan profesional.
Babagan Kita - Profil Truk Palet Staxx
Waca liyane
Produsen Peralatan Lithium Pallet Truck Professional Produsen Peralatan

Wiwit reorganisasi perusahaan ing taun 2012, truk Staxx Liteli resmi mlebu sektor pabrik lan nyebarake peralatan gudang, kayata truk lithium pallet, kayata truk palet lebet, truk palet lebit. Ing taun 2016, perusahaan kasebut ndhaptar merek anyar "Staxx".

Adhedhasar pabrik, produk, produk, sistem teknologi lan manajemen, Staxx wis nggawe sistem supplier lengkap, lan nggawe platform suplemen sing mandheg, kanthi luwih saka 500 para penjual ing omah lan ing luar negeri.

  • 2012
    Staxx perusahaan perusahaan
  • 100+
    Personel perusahaan staxx lisan
  • 3000+
    PABRIK AREA
  • Potongan
    Potongan CUSTOM SOLUTIONS
Lithium pallet Jack MANUFACTURING
Waca liyane

dhuwur efficiency& HIGH QUALITY

Lembu palet staxx kabel daya tahan lan test linuwih
Lembu palet staxx kabel daya tahan lan test linuwih
Kekiutan daya tahan lan test linuwih
Truk Palet nangani tes geter
Truk Palet nangani tes geter
Verifikasi kapabilitas anti-seismik lan keandalan saka gagang.Check lan sinau luwih lengkap babagan tes getaran getaran staxx
Controller Truk Palet Staxx&Tes Aging layar LED
Controller Truk Palet Staxx&Tes Aging layar LED
Controller Truk Palet Staxx& Tes penurunan layar LCD, priksa video lan sinau luwih lengkap!
Staxx Palet Trek Sky Hidrolik Tes Tes Tes Tes
Staxx Palet Trek Sky Hidrolik Tes Tes Tes Tes
Staxx Pallet Truck Sky Hidrolik Angkat sistem tesis, ayo mriksa video kasebut lan sinau luwih lengkap!
Njaluk IN TOUCH WITH US

JUST NINGGALKE EMAIL UTAWA PHONE NUMBER ON THE KONTAK Wujud SO WE CAN ngawula panjenengan!