Креативност
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Обезбеди сеопфатно

Едношалтерска услуга

Предности на камионот Staxx литиум палета:

1 Имаме професионален тим за продажба на литиум палета

2 Имаме професионален сервисен тим по продажбата

3 Имаме професионален менаџерски тим

4 Имаме професионалец&Д тим

5 Имаме професионален тим за производство на литиум палета

Staxx тимот има богато искуство во дизајнот и производството, кое совршено може да ги задоволи прилагодените потреби на клиентите. Исто така, може да обезбеди кориснички решенија за клиентите.

 • ЗНАЕ КАКО

  Staxx литиум палета приклучок имаат способност за дизајн, развој и производство.

 • Стандарди за квалитет

  Ги разбира вистинските потреби на крајните корисници во пазарот на литиум Палет.

 • Стандард за квалитет

  Тестирањето и инспекцијата ги нуди нашите партнери за квалитет на литиум електричен палета.

 • Соработка

  Партнерството помеѓу клиентите и Staxx литиум палета може да се прилагоди.

Литиум палетни производи
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Обезбедете литиум палетен приклучок, литиум електричен палетен камион

Литиум електричен палета камион Висока лифт палета камионот операција демонстрација
Литиум електричен палета камион Висока лифт палета камионот операција демонстрација
Ningbo Staxx материјал ракување опрема копродукции, Ltd Professional [Staxx] Литиум палета камион - операција демонстрација производителиКомпактно тело, применливо за секое тесно место каде се користат рачни палетни камиони. Лесно одржување, повеќето делови за одржување е слично на рачниот палетен камион.◆ пет години гаранција за шасијата◆ 6 секунди потребни за отстранување на батеријата◆ Изградбата со 1500 / 1800kgs оптоварување: 6%◆ Со сопирачката, возилото може да престане со каде, во секое време, без оглед на наклонот, опашката на камионот или платформата.◆ Над-десно возењеEPT15 / 18H Целосен електричен палетен камион со Brushless Motor, идеален и буџет достапен модел за замена на рачниот палетен камион и лесен електричен палетен камион на пазарот, за да донесе висока ефикасност и подвижна палета која се движи.Врз основа на фабриката за самоодржлива, технологија и систем за управување, Staxx формира комплетен добавувач систем и создаде едношалтерска опрема за снабдување со складиште опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
Прилагодено AC50-H тешка рака PALLET Џек камион производители
Прилагодено AC50-H тешка рака PALLET Џек камион производители
Прашајте сега! Најди ги деталите за тешкиот палетен приклучок, производители на камиони за раце на Staxx литиум палета.
WS-EI Light Duty Литиум електрични палетни Сложувалки Производители
WS-EI Light Duty Литиум електрични палетни Сложувалки Производители
Вовед◆ WS-EI серија целосна електричен полнач со Staxx патентМултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на полу-електричен полнач и рачно подножјето на пазарот, доведувајќи високо ефикасен и лесен залетен простор.Единствени продажни места◆ патент Staxx мултифункционална интелигентна рачка (единствена точка)Единствени на пазарот, брзо откривање на грешка, полесна услуга, помалку време на услуги, пониски трошоци за работна сила.I. Приказ на статус на возилаГоре / надолу / напред / назадРаботен часовник / капацитет на батеријатаII. Брзо откривање на грешкаЕкрачки код за грешкаIII. Сите информации за одржување визуелизираниБрза грешка Лоцирање
Литиум-јонски батерија палета приклучок, Li-ion палета камион карактеристики
Литиум-јонски батерија палета приклучок, Li-ion палета камион карактеристики
Компактно тело, применливо за секое тесно место каде се користат рачни палетни камиони.Лесно одржување, повеќето делови за одржување е слично на рачниот палетен камион.◆ пет години гаранција за шасијата◆ 6 секунди потребни за отстранување на батеријата◆ Изградбата со 1500 / 1800kgs оптоварување: 6%◆ Со сопирачката, возилото може да престане со каде, во секое време, без оглед на наклонот, опашката на камионот или платформата.◆ Над-десно возењеEPT15 / 18H Целосен електричен палетен камион со Brushless Motor, идеален и буџет достапен модел за замена на рачниот палетен камион и лесен електричен палетен камион на пазарот, за да донесе висока ефикасност и подвижна палета која се движи.Врз основа на фабриката за самоодржлива, технологија и систем за управување, Staxx формира комплетен добавувач систем и создаде едношалтерска опрема за снабдување со складиште опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
За нас - Staxx Pallet камион профил
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Професионален литиум палета камион магацински производител на опрема

Од реорганизацијата на компанијата во 2012 година, Staxx литиум палетен камион официјално влезе во секторот за производство и дистрибуција на опрема за складиште, како што е литиум палет приклучок, литиум палетен камион, литиум електричен палетен камион. Во 2016 година, компанијата го регистрираше новиот бренд "Staxx".

Врз основа на фабриката за само во сопственост, производи, технологија и систем за управување, Staxx формира комплетен добавувач систем и создаде едношалтерска платформа, со над 500 дилери дома и во странство.

 • 2012.
  Staxx компанија воспоставување
 • 100+.
  Staxx литиум палета на камиони
 • 3000+.
  Фабрика област
 • ODM.
  ODM сопствени решенија
Литиум Палет Џек Производство
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ& ВИСОК КВАЛИТЕТ

Тестирање на забрзување
Тестирање на забрзување
Тестирање на акцелератор.
Инспекција на батеријата
Инспекција на батеријата
Инспекција на батеријата.
Тестирање на издржливост
Тестирање на издржливост
Тестирање на издржливост.
LCD екран и контролор тестирање
LCD екран и контролор тестирање
LCD екран и контролор тестирање.
Стапи во контакт со нас

Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број на образецот за контакт, за да можеме да ви служиме!