SEJARAH PERUSAHAAN

Séptémber 30, 2021

Staxx Company Sajarah

Kusabab ngadegna Staxx, kami geus komitmen pikeun nyadiakeun coustomer kalawan produk hadé tur

jasa saatos-jualan. Pangwangunan ngabentuk taktik leutik pikeun skala perusahaan ayeuna teu tiasa dileungitkeun tina usaha unggal anggota staxx.

kalayan usaha anu teu aya watesna anggota ruyi.Ruyi bakal janten langkung saé dina waktosna!


Kirim panalungtikan anjeun

2020

Dina Januari 2020, STAXX ngaluncurkeun sistem kadali jauh pikeun

produk runtuyan H.

Dina Maret 2020, dina nyanghareupan pandémik COVID-19, STAXX

disadiakeun bebas masker jeung bahan pelindung séjén pikeun

mitra bisnis global.

Dina Méi 2020, STAXX ngahontal kasapukan gawé bareng jeung

salah sahiji sapuluh grup forklift pangluhurna di dunya pikeun ngamajukeun babarengan

peralatan gudang listrik tugas ringan ka pasar.

Dina Juni 2020, Staxx ngamimitian gawé babarengan ODM sareng hiji

Produsén forklift Cina, anu rengking 10 pangluhurna di dunya

industri forklift.

Dina Oktober 2020, saatos sataun saprak Staxx ngalih ka

pabrik anyar, sistem kontrol kualitas lengkep éta

dilaksanakeun sarta set pinuh alat inspeksi bagian éta

nempatkeun kana tempat, nu greatly ningkat produktivitas,

merealisasikan laju lolos 98% pikeun produk dirakit pinuh.

Dina Désémber 2020, Staxx kaluaran bulanan tina palet listrik

treuk ngaleuwihan 3.000 unit, kalawan ngaronjat 300%.

sataun-on-taun, nu sinyal tahap ngembangkeun anyar tina

kamampuhan manufaktur STAXX.


Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun