Staxx HAND PALLET TRUK , SIAP PAKET

April 17, 2023
Kirim panalungtikan anjeun
Tanpa kinerja kualitas luhur, teu bisa jadi populér di pasar ieu.

FAQ

1.A pamundut husus ti nasabah nyaeta gradeability. Aranjeunna gaduh gateway kalayan kelas 30 ° di lawang gudang. Panjang totalna kira-kira 15-20 méter. Dupi anjeun nawiskeun sababaraha solusi? Upami enya, punten kirimkeun kuring harga sareng MOQ.
RPT20 mangrupikeun treuk palet listrik, naha anjeun nyuhunkeun treuk palet atanapi stacker? Pikeun kelas 30 gelar, ieu kaluar tina rentang gradeability sadaya treuk palet urang jeung stackers.  Anjeun panginten peryogi forklift kanggo dianggo pikeun kaayaan kerja sapertos kitu.
2.Usually urang mayar suppliers Cina urang kalawan 10% handap pembayaran jeung kasaimbangan ngalawan bl.
Syarat pembayaran standar kami nyaéta 30% sateuacanna, pikeun istilah pamayaran khusus, kuring kedah ngalamar ti manajemén pikeun dukungan khusus.
3.The kantor custom nanya ti kami sertipikat CE anjeun! Dupi anjeun ngirim kuring asap punten!
Sumuhun mangga manggihan sakumaha napel.

Kaunggulan

1.Urang boga R&tim D.
2.We gaduh tim jasa saatos-jualan Profesional.
3. Pikeun nawiskeun produk anu bakal resep ku pangguna akhir. Staxx ngartos kabutuhan saleresna pangguna akhir di pasar. Ku pamikiran inovatif, urang terus nyieun perbaikan dina pungsionalitas jeung comfortability sahiji produk na geus kaala leuwih 10 patén-patén, kaasup calakan diagnostik cecekelan, moonwalk solusi lorong sempit, kadali jauh, jsb.
4.The partnership antara klien tur Staxx bisa ngaropéa. Kami bakal resep nyaluyukeun dukungan kami, sapertos strategi pemasaran, jasa saatos penjualan pikeun kabutuhan mitra kami.

Ngeunaan Staxx

Ningbo Staxx Bahan Penanganan Equipment Co., Ltd - produsén parabot gudang profésional. Kusabab reorganisasi perusahaan di 2012, Staxx sacara resmi lebet kana sektor manufaktur sareng distribusi peralatan gudang. Dumasar kana pabrik sorangan, produk, téhnologi jeung sistem manajemen, Staxx geus ngawangun sistem supplier lengkep, sarta dijieun platform supplying hiji-eureun, kalawan leuwih 500 dealers di imah jeung di mancanagara. Dina 2016, pausahaan didaptarkeun merek anyar "Staxx". Staxx narékahan pikeun innovate, pikeun terus minuhan tungtutan pasar jeung maju jeung masarakat kantos-ngarobah.Sapanjang jalan, Staxx parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan ti mitra di sakuliah dunya.


Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun