Krijimtaria

PËRPARËSITË THEMELORE

njohuritë

Teknologjia kryesore e kamionëve të magazinës elektrike është njësia e fuqisë, duke përfshirë motorin/transmetimin, kontrolluesin dhe baterinë. Staxx ka aftësinë të projektojë, zhvillojë dhe prodhojë në mënyrë të pavarur pjesët kryesore dhe mori drejtimin në zhvillimin e teknologjisë së makinës pa furça 48v. Kjo teknologji është testuar dhe certifikuar nga tüv rheinland me një provë të vetme.

 

I orientuar nga përdoruesi fundor

Për të ofruar produkte që do të donin përdoruesit përfundimtarë. Staxx kupton nevojat aktuale të përdoruesve fundorë në treg. Me të menduarit inovativ, ne vazhdimisht përmirësojmë funksionalitetin dhe komoditetin e produkteve dhe kemi fituar mbi 10 patenta, duke përfshirë dorezën diagnostike inteligjente, zgjidhjen e rrugës së ngushtë të hënës, telekomandën, etj.

 

Standarde të dukshme të cilësisë

Përsosmëria e cilësisë Staxx është rezultat i testimit dhe inspektimit intensiv intensiv, të kryer nga mbi 12 njësi pajisje inspektimi automatike individuale dhe të dizajnuara vetë.

Testimi dhe inspektimi u ofron partnerëve tanë sigurimin e cilësisë.

 

Bashkëpunim i thelluar

Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet.

Ne do të donim ta përshtatnim mbështetjen tonë, si strategjia e marketingut, shërbimi pas shitjes, për nevojat e partnerëve tanë.

LIKONI ME NE

THJESHT LËNI EMAIL OSE NUMRIN E TELEFIT TUAJ NË FORMULARI I KONTAKTIT QË TË MUND TË SHËRBIM!

Dërgoni kërkesën tuaj