MOTORI FURCA 24V VS MOTOR PA FURCA 48V

korrik 06, 2021

Për produkte të ngjashme në treg, furça e karbonit duhet të riparohet pasi motori i furçës 24 V të funksionojë për 12 deri në 18 muaj

MOTORI FURCA 24V VS MOTOR PA FURCA 48V
Dërgoni kërkesën tuaj

STAXX NEW BETTERY LITHIUM MARI FUQINË E FORTË NGJITJES

Kamioni mund të ngjitet lehtësisht mbi slpo të vogla në hyrje të magazinës dhe me ngarkesë 800 kg, mund të ngjitet pa mundim në niveluesin e dokut.

STAXX NEW BETERY LITHIUM ËSHTË MË I FUQISË

Shpejtësia e udhëtimit pa ngarkesë 5KM/H .ngarkuar 4KM/H.

LËRNI SHIKONI VIEDON PËR TË SHIKONI MË SHUMË!!!


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj