Kamionë me paletë dore

Kamionë me paletë dorejanë një nga kamionët dhe janë mjete shumë të dobishme në magazinë, të cilat mund t'i ndihmojnë punonjësit të zgjidhin me efikasitet detyrat e transportit të paletave në distanca të shkurtra. Prodhuesi i kamionëve me paletë Staxx ka për shitje kamionë dore me cilësi të lartë. 


Kamionët ngritës me paletë të operuar me dorë të prodhuar nga Staxx kanë trashësi të fortë shasie, të ngjashme me kamionët me paletë dore të integruara& pompë e galvanizuar me madhësi të madhe. Kamioni ynë me paletë dore me shufër shtytëse të ngurtë dhe të rregullueshëm, dhe është i pajisur me 4 pajisje për yndyrë si më poshtë. Staxx është një nga më të mirëtprodhues të kamionëve me paleta me shumicënë Kinë, me më shumë se 10 vjet përvojë prodhimi, mirëpresim të na kontaktoni!

Dërgoni kërkesën tuaj