Stackers elektrike

Si më i miriProdhuesit e Stackerit Elektrik në Kinë, stivuesit tanë Elektrikë janë pajisje që përdoren për ngritjen dhe transportin e paletave në industrinë e magazinës. Mund të ndihmojë punonjësit të heqin, lëvizin dhe grumbullojnë paletat në mënyrë të sigurt. Staxx ka për shitje paleta elektrike të cilësisë së lartë. Për të siguruar që ashensori ynë elektrik i stivuesit të ketë performancë të lartë dhe të jetë i fortë dhe i qëndrueshëm.Makinat e stivimit elektrik të prodhuara nga Staxx kanë karakteristikat e mëposhtme:


◆ Dizajni i dorezës së gjatë të furrës, funksionim komod për drejtimin e lehtë


◆ Bateri pa mirëmbajtje


◆ Çelësi inching me sensor dritë --- për të zëvendësuar çelësin mekanik tradicional, me jetë të gjatë pune dhe cilësi të qëndrueshme


◆ Ekran i telave i projektuar mirë, duke siguruar jetëgjatësi të gjatë pune dhe shkallë të ulët të dështimit


◆ Opsioni i shpejtësisë së breshkës -- ndërrimi i mënyrave të udhëtimit të shpejtë dhe të ngadaltë për funksionim më të sigurt


◆ Opsioni i drejtimit lart djathtas, funksionimi më i lehtë në korridore të ngushta

Prodhuesit e Stackerit Elektrik Ekonomik të Lehtë në Kinë

Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd Stacker Elektrik Profesionist Ekonomik i Lehtë Prodhuesit PWS10/15S-i, Ne kemi një ekip profesional të shitjeve. Seria PWS-i stivues i plotë elektrik me dorezë inteligjente shumëfunksionale me patentë STAXX, një model ideal dhe me buxhet të përballueshëm për të zëvendësuar stivuesin gjysmë elektrik dhe staker manual në treg, duke sjellë një grumbullim paletash shumë efikase dhe pa mundim. PIKË UNIKE SHITJESPatentë STAXX Doreza shumëfunksionale inteligjente (Pikë unike)Unik në treg, zbulim i shpejtë i gabimeve, shërbim më i lehtë, më pak kohë shërbimi, kostoja e punës.I. Shfaqja e gjendjes së funksionimit të automjetit Lart/poshtë/përpara/prapa Shfaqja e orës së punës/kapacitetit të baterisë II. Zbulimi i shpejtë i gabimit Shfaqja e kodit të gabimitIII. Të gjitha informacionet e mirëmbajtjes vizualizuan gjetjen e shpejtë të gabimit.


 • Shitje me shumicë STAXX CBES 500 Electric Counter Balance Stacker me çmim të mirë - Staxx
  Shitje me shumicë STAXX CBES 500 Electric Counter Balance Stacker me çmim të mirë - Staxx
  Staxx Shitje me shumicë STAXX CBES 500 ElectricStaker i kundërbalancës me çmim të mirë - Staxx,Për të ofruar produkte që do të donin përdoruesit përfundimtarë. Staxx kupton nevojat aktuale të përdoruesve fundorë në treg. Me të menduarit inovativ, ne vazhdimisht përmirësojmë funksionalitetin dhe komoditetin e produkteve dhe kemi fituar mbi 10 patenta, duke përfshirë dorezën diagnostike inteligjente, zgjidhjen e rrugës së ngushtë të hënës, telekomandën, etj.
 • STACKER ELEKTRIK MË I MIRË I MIRË - Staxx
  STACKER ELEKTRIK MË I MIRË I MIRË - Staxx
  Si kinezët më të mirëprodhuesi i stivuesit elektrik, tonëSTACKER Elektrike TRADDLE LEG STACKER është cilësi e lirë dhe e besueshme, Staxx më e mirë LIGHT DUTY ELECTRIC TRADDLE LEG STACKER Çmimi i fabrikës - Staxx, Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim të përshtatnim mbështetjen tonë, të tilla si strategjia e marketingut, shërbimi pas shitjes për nevojat e partnerëve tanë.
 • Prodhuesit e personalizuar të SERIAVE WS LIGHT DUTY ELECTRIC STACKER Nga Kina
  Prodhuesit e personalizuar të SERIAVE WS LIGHT DUTY ELECTRIC STACKER Nga Kina
  Staxx Customized WS SERIES LIGHT DUTY ELECTRIC STACKER Prodhuesit Nga Kina, Teknologjia kryesore e kamionëve elektrikë të magazinës është njësia e fuqisë, duke përfshirë motorin/transmetimin, kontrolluesin dhe baterinë. Staxx ka aftësinë të projektojë, zhvillojë dhe prodhojë në mënyrë të pavarur pjesët kryesore dhe mori drejtimin në zhvillimin e teknologjisë së disqeve pa furça 48V. Kjo teknologji është testuar dhe certifikuar nga TÜV Rheinland me një provë të vetme.Çmimi i STAKERIT ELEKTRIK i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga Staxx është me cilësi të përballueshme, me shumicë dhe të besueshme.
 • Staver pantograf me shumicë me çmim të mirë - Staxx
  Staver pantograf me shumicë me çmim të mirë - Staxx
  Staxx Staxx shitës me shumicë pantografësh me çmim të mirë - Staxx,Ne kemi një ekip profesional të menaxhimit.Pantograph Reach Stacker është i rehatshëmdhe siguri e lartë e pantografit elektrikstaker me kapacitet ngarkese 1500 kg, ngritjelartësia deri në 6 m, zgjidhje për zona të ngushta pune.
 • Prodhuesit e Stackerit Elektrik Ekonomik të Lehtë në Kinë
  Prodhuesit e Stackerit Elektrik Ekonomik të Lehtë në Kinë
  Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd Stacker Elektrik Profesionist Ekonomik i Lehtë Prodhuesit PWS10/15S-i, Ne kemi një ekip profesional të shitjeve. Seria PWS-i stivues i plotë elektrik me dorezë inteligjente shumëfunksionale me patentë STAXX, një model ideal dhe me buxhet të përballueshëm për të zëvendësuar stivuesin gjysmë elektrik dhe staker manual në treg, duke sjellë një grumbullim paletash shumë efikase dhe të lehtë.PIKAT UNIKE SHITJE◆ Dorezë inteligjente shumëfunksionale e patentës STAXX (Pikë unike)Unik në treg, zbulim i shpejtë i gabimeve, shërbim më i lehtë, më pak kohë shërbimi, kosto më e ulët e punës.I. Shfaqja e gjendjes së funksionimit të automjetitLart/poshtë/përpara/prapaEkrani i orës së punës/kapacitetit të baterisëII. Zbulimi i shpejtë i gabimitShfaqja e kodit të gabimitIII. Të gjitha informacionet e mirëmbajtjes janë vizualizuarGabim i shpejtë në gjetjen e vendndodhjes.
 • Staker me energji elektrike litium PWS10/15SS-i
  Staker me energji elektrike litium PWS10/15SS-i
  Ningbo Staxx Pajisjet e Trajtimit të Materialeve Co., Ltd Kinë Staver Elektrik me Detyrë Ekonomike të Lehtë Prodhuesit PWS10/15SS-i-Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd, Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim të përshtatnim mbështetjen tonë, si strategjinë e marketingut, shërbimin pas shitjes, sipas nevojave të partnerëve tanë. Staver i plotë elektrik i Serisë PWSS-i me dorezë inteligjente shumëfunksionale me patentë STAXX, një model ideal dhe me buxhet të përballueshëm për të zëvendësuar gjysmë-elektrik staker dhe staker manual në treg, duke sjellë një stivosje shumë efikase dhe pa mundim të paletave.PIKAT UNIKE SHITJE◆ Dorezë inteligjente shumëfunksionale e patentës STAXX (Pikë unike)Unik në treg, zbulim i shpejtë i gabimeve, shërbim më i lehtë, më pak kohë shërbimi, kosto më e ulët e punës.I. Shfaqja e gjendjes së funksionimit të automjetitLart/poshtë/përpara/prapaEkrani i orës së punës/kapacitetit të baterisëII. Zbulimi i shpejtë i gabimitShfaqja e kodit të gabimitIII. Të gjitha informacionet e mirëmbajtjes janë vizualizuarGabim i shpejtë në gjetjen e vendndodhjes.
 • WS-ei Light Duty Litium Electric Paleta Stacker Prodhuesit
  WS-ei Light Duty Litium Electric Paleta Stacker Prodhuesit
  PREZANTIMI◆Staver i plotë elektrik i serisë WS-ei me patentë STAXXDorezë inteligjente shumëfunksionale, një model ideal dhe me kosto të përballueshme buxhetore për të zëvendësuar stivuesin gjysmë elektrik dhe staker manual në treg, duke sjellë një grumbullim paletash shumë efikase dhe të lehtë.PIKAT UNIKE SHITJE◆ Dorezë inteligjente shumëfunksionale e patentës STAXX (pikë unike)Unik në treg, zbulim i shpejtë i gabimeve, shërbim më i lehtë, më pak kohë shërbimi, kosto më e ulët e punës.I. Shfaqja e gjendjes së funksionimit të automjetitLart/poshtë/përpara/prapaEkrani i orës së punës/kapacitetit të baterisëII. Zbulimi i shpejtë i gabimitShfaqja e kodit të gabimitIII. Të gjitha informacionet e mirëmbajtjes janë vizualizuarGabim i shpejtë në gjetjen e vendndodhjes
 • Prodhues të personalizuar të pirunëve ELEKTRIK MBI SERI ES ES Nga Kina
  Prodhues të personalizuar të pirunëve ELEKTRIK MBI SERI ES ES Nga Kina
  Staxx I personalizuar ES SERIES ELEKTRIC FORK MBI prodhuesit e stivuesve nga Kina, Për të ofruar produkte që do t'i pëlqenin përdoruesit fundorë. Staxx kupton nevojat aktuale të përdoruesve fundorë në treg. Me të menduarit inovativ, ne vazhdimisht përmirësojmë funksionalitetin dhe komoditetin e produkteve dhe kemi fituar mbi 10 patenta, duke përfshirë dorezën diagnostike inteligjente, zgjidhjen e rrugës së ngushtë të hënës, telekomandën, etj.
 • Prodhues të personalizuar të stivuesve elektrikë LS12/15S-i nga Kina
  Prodhues të personalizuar të stivuesve elektrikë LS12/15S-i nga Kina
  Staxx Prodhuesit e personalizuar LS12/15S-i Nga Kina, Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim ta përshtatnim mbështetjen tonë, si strategjia e marketingut, shërbimi pas shitjes, për nevojat e partnerëve tanë.
 • Prodhuesit profesionistë të STAXX CBES SERIES Electric Balance Stacker
  Prodhuesit profesionistë të STAXX CBES SERIES Electric Balance Stacker
  Staxx Professional STAXX CBES SERIES Prodhuesit Elektrik të Stackerit të Balancit të Kundërve, Ne kemi një R Professional&ekipi D.
 • Kina ESS SERIES ELECTRIC STRADDLE STACK STACK Prodhuesit - Staxx
  Kina ESS SERIES ELECTRIC STRADDLE STACK STACK Prodhuesit - Staxx
  Staxx China ESS SERIES ELECTRIC TRADDLE LEG STACK Prodhuesit - Staxx, Ne kemi një ekip profesional shitjesh.
 • Cilësia më e mirë Fabrika MRS SERIES ELECTRIC REACH STACKER
  Cilësia më e mirë Fabrika MRS SERIES ELECTRIC REACH STACKER
  Staxx Cilësia më e mirë MRS SERIES ELECTRIC REACH STACKER Fabrika, prodhuesi i stivuesve elektrikë, profesional për ju, ELECTRIC REACH STACKER është i përballueshëm dhe absolutisht i besueshëm. Ne kemi një ekip profesional të shitjeve.

Dërgoni kërkesën tuaj