Kamion me paletë

fole palete me bateri seritë e prodhuara nga Staxx disponohen në një gamë të gjerë llojesh dhe specifikash. Kamioni me paletë elektrike me litium është një produkt me të vërtetë me kosto efektive. Përpunohet në përputhje të plotë me standardet përkatëse të industrisë dhe është në përputhje me standardet kombëtare të kontrollit të cilësisë. Cilësia e jonëfole e paletës së energjisë eshte i garantuar dhe cmimi vertet i favorshem. 


kamion me paletë elektrike me litium prodhuar nga Staxx është shumë popullor në treg. Prodhuar në bazë të materialeve të cilësisë së lartë dhe teknologjisë së avancuar, ka cilësi të shkëlqyer dhe çmim të favorshëm. Është një produkt i besueshëm që merr njohje dhe mbështetje në tregun e kamionëve me paleta elektrike me litium.

 • Mirëmbajtja e kamionëve me paletë të rënda Staxx
  Mirëmbajtja e kamionëve me paletë të rënda Staxx
  Trupi kompakt, i aplikueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionë me paletë dore.Mirëmbajtje e lehtë, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me kamionin me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆ Duhen 6 sekonda për të hequr baterinë◆ Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆ Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritësi i bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasKamion paletë e plotë EPT15/18H me motor pa furça, një model ideal dhe me kosto të përballueshme për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në fabrikën, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë të pajisjeve të magazinës, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
 • Udhëzime për funksionimin e kamionit me paletë me bateri litium
  Udhëzime për funksionimin e kamionit me paletë me bateri litium
  Funksionim i rehatshëm: Punëtorët mund të përdorin një gisht për të lëvizur dorezën dhe për të kryer punën e gjithë ditës pa mundim.Shkëmbim i lehtë i baterisë, furnizim i vazhdueshëm me energji elektrike: Punëtorët mund ta zëvendësojnë lehtësisht baterinë me një të ngarkuar plotësisht, për të siguruar funksionimin e vazhdueshëm të kamionit.Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd - një prodhues profesional i pajisjeve të magazinës.
 • Prodhuesit e personalizuar të kamionëve me paletë me ngritje të lartë MANUAL Nga Kina
  Prodhuesit e personalizuar të kamionëve me paletë me ngritje të lartë MANUAL Nga Kina
  Staxx është një manual i personalizuarprodhues i kamionëve me paleta me ashensor të lartënga Kina. Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim ta përshtatnim mbështetjen tonë, si strategjia e marketingut dhe shërbimi pas shitjes, për nevojat e partnerëve tanë.
 • Modaliteti i trajnimit të shoferit të kamionit me paletë litium Staxx
  Modaliteti i trajnimit të shoferit të kamionit me paletë litium Staxx
  Trajnimi i kontrollit të çelësit të drejtimit vjen pasi operatori të mësohet me funksionimin me shpejtësi të ulët, për siguri më të mirë.Alarmi do të bie nëse çelësi i drejtimit shtyhet në nivelin maksimal, gjë që e ndihmon operatorin të mësojë shpejt se si të trajtojë siç duhet çelësin e drejtimit për të kontrolluar shpejtësinë.Staxx ofron magazinime dhe produkte logjistike me një ndalesë. Shpresojmë të ofrojmë mbështetjen më të mirë përkamion me paletë litiumi tregtarët dhe shpërndarësit e internetit për bashkëpunim të favorshëm.
 • Dalja cilësore e paletës së baterisë me jon litium, Karakteristikat e kamionit me paletë litium-jon
  Dalja cilësore e paletës së baterisë me jon litium, Karakteristikat e kamionit me paletë litium-jon
  Staxxfoleja e paletës së baterisë litium me një trup kompakt, i zbatueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionët me paletë dore. Jonë fole e paletës me jon litiumështë e lehtë për t'u mirëmbajtur, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me një kamion me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆ Duhen 6 sekonda për të hequr baterinë◆ Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆ Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritja e bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasEPT15/18H kamion me paletë li-jon me motor pa furça, një model ideal dhe buxhetor i përballueshëm për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në një fabrikë, teknologji dhe sistem menaxhimi në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi të pajisjeve të magazinës me një ndalesë, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
 • Shitësit me shumicë të kamionëve me paletë elektrike me bateri me funksion inteligjent
  Shitësit me shumicë të kamionëve me paletë elektrike me bateri me funksion inteligjent
  Trupi kompakt, i aplikueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionë me paletë dore.Mirëmbajtje e lehtë, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me kamionin me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆ Duhen 6 sekonda për të hequr baterinë◆ Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆ Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritësi i bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasKamion paletë e plotë EPT15/18H me motor pa furça, një model ideal dhe me kosto të përballueshme për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në fabrikën, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë të pajisjeve të magazinës, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
 • Demonstrimi i funksionimit të kamionit me paletë elektrike me paletë litium
  Demonstrimi i funksionimit të kamionit me paletë elektrike me paletë litium
  Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd Profesionale [ STAXX ] Kamion me paletë litium - Prodhuesit demonstrues të funksionimitTrupi kompakt, i aplikueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionë me paletë dore. Mirëmbajtje e lehtë, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me kamionin me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆6 sekonda nevojiten për të hequr baterinë◆Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritësi i bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasKamion paletë e plotë EPT15/18H me motor pa furça, një model ideal dhe me kosto të përballueshme për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në fabrikën, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë të pajisjeve të magazinës, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
 • Procesi i prodhimit të kamionëve me paletë me litium
  Procesi i prodhimit të kamionëve me paletë me litium
  STAXX ka arritur një prodhim mujor prej 2000 copë kamioni me paletë litium, duke hyrë në një fazë të re zhvillimi.Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd - një prodhues profesional i pajisjeve të magazinës.
 • Aplikim i gjerë i kamionit standard të paletës për bateri litium-jon
  Aplikim i gjerë i kamionit standard të paletës për bateri litium-jon
  Kamioni me paletë me litium STAXX ka një gamë të gjerë aplikimesh1. Aplikim i drejtimit të drejtë brenda kontejnerit2. Aplikim kundër rrëshqitjes së pjerrësisë në pjesën e pasme të automobilit3. Aplikimi me ngarkesë të rëndë të artikujve të përgjithshëm4. Forcë e fortë lëvizëse për ngjitjen e nivelit të dokut5. Përdorni brenda ashensoritStaxx ofron magazinime me një ndalesë dhe produkte logjistike për stackers kamionësh me paleta.

Dërgoni kërkesën tuaj