Produktet

Staxx ofron magazinim dhe produkte logjistike me një ndalesë. Staxx ofron magazinim dhe produkte logjistike me një ndalesë.

Produktet kryesore janë kamion paletë dore, kamion paletë elektrike, stackers paletash, kamion me paletë litium, fole me paletë litium, kamion me paletë elektrike litium.

Shpresojmë të ofrojmë mbështetjen më të mirë për tregtarët e pirunëve dhe shpërndarësit e internetit për një bashkëpunim të favorshëm.

 • Dalja cilësore e paletës së baterisë me jon litium, Karakteristikat e kamionit me paletë litium-jon
  Dalja cilësore e paletës së baterisë me jon litium, Karakteristikat e kamionit me paletë litium-jon
  Trupi kompakt, i aplikueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionë me paletë dore.Mirëmbajtje e lehtë, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me kamionin me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆ Duhen 6 sekonda për të hequr baterinë◆ Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆ Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritësi i bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasKamion paletë e plotë EPT15/18H me motor pa furça, një model ideal dhe me kosto të përballueshme për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në fabrikën, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë të pajisjeve të magazinës, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
 • Demonstrimi i funksionimit të kamionit me paletë elektrike me paletë litium
  Demonstrimi i funksionimit të kamionit me paletë elektrike me paletë litium
  Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd Profesionale [ STAXX ] Kamion me paletë litium - Prodhuesit demonstrues të funksionimitTrupi kompakt, i aplikueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionë me paletë dore. Mirëmbajtje e lehtë, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me kamionin me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆6 sekonda nevojiten për të hequr baterinë◆Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritësi i bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasKamion paletë e plotë EPT15/18H me motor pa furça, një model ideal dhe me kosto të përballueshme për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në fabrikën, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë të pajisjeve të magazinës, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
 • Shitje me shumicë STAXX CBES 500 Electric Counter Balance Stacker me çmim të mirë - Staxx
  Shitje me shumicë STAXX CBES 500 Electric Counter Balance Stacker me çmim të mirë - Staxx
  Staxx Shitje me shumicë STAXX CBES 500 ElectricStaker i kundërbalancës me çmim të mirë - Staxx,Për të ofruar produkte që do të donin përdoruesit përfundimtarë. Staxx kupton nevojat aktuale të përdoruesve fundorë në treg. Me të menduarit inovativ, ne vazhdimisht përmirësojmë funksionalitetin dhe komoditetin e produkteve dhe kemi fituar mbi 10 patenta, duke përfshirë dorezën diagnostike inteligjente, zgjidhjen e rrugës së ngushtë të hënës, telekomandën, etj.
 • Prodhuesit e personalizuar të kamionëve me paletë me ngritje të lartë MANUAL Nga Kina
  Prodhuesit e personalizuar të kamionëve me paletë me ngritje të lartë MANUAL Nga Kina
  Staxx Prodhuesit e KAMIONIT TË PALETAVE TË LARTË TË LARTË MANUAL I personalizuar nga Kina, Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim ta përshtatnim mbështetjen tonë, si strategjia e marketingut, shërbimi pas shitjes, për nevojat e partnerëve tanë.
 • STACKER ELEKTRIK MË I MIRË I MIRË - Staxx
  STACKER ELEKTRIK MË I MIRË I MIRË - Staxx
  Si kinezët më të mirëprodhuesi i stivuesit elektrik, tonëSTACKER Elektrike TRADDLE LEG STACKER është cilësi e lirë dhe e besueshme, Staxx më e mirë LIGHT DUTY ELECTRIC TRADDLE LEG STACKER Çmimi i fabrikës - Staxx, Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim të përshtatnim mbështetjen tonë, të tilla si strategjia e marketingut, shërbimi pas shitjes për nevojat e partnerëve tanë.
 • Prodhuesit e personalizuar të SERIAVE WS LIGHT DUTY ELECTRIC STACKER Nga Kina
  Prodhuesit e personalizuar të SERIAVE WS LIGHT DUTY ELECTRIC STACKER Nga Kina
  Staxx Customized WS SERIES LIGHT DUTY ELECTRIC STACKER Prodhuesit Nga Kina, Teknologjia kryesore e kamionëve elektrikë të magazinës është njësia e fuqisë, duke përfshirë motorin/transmetimin, kontrolluesin dhe baterinë. Staxx ka aftësinë të projektojë, zhvillojë dhe prodhojë në mënyrë të pavarur pjesët kryesore dhe mori drejtimin në zhvillimin e teknologjisë së disqeve pa furça 48V. Kjo teknologji është testuar dhe certifikuar nga TÜV Rheinland me një provë të vetme.Çmimi i STAKERIT ELEKTRIK i zhvilluar në mënyrë të pavarur nga Staxx është me cilësi të përballueshme, me shumicë dhe të besueshme.
 • Staver pantograf me shumicë me çmim të mirë - Staxx
  Staver pantograf me shumicë me çmim të mirë - Staxx
  Staxx Staxx shitës me shumicë pantografësh me çmim të mirë - Staxx,Ne kemi një ekip profesional të menaxhimit.Pantograph Reach Stacker është i rehatshëmdhe siguri e lartë e pantografit elektrikstaker me kapacitet ngarkese 1500 kg, ngritjelartësia deri në 6 m, zgjidhje për zona të ngushta pune.
 • Shitësit me shumicë të kamionëve me paletë elektrike me bateri me funksion inteligjent
  Shitësit me shumicë të kamionëve me paletë elektrike me bateri me funksion inteligjent
  Trupi kompakt, i aplikueshëm në çdo vend të ngushtë ku përdoren kamionë me paletë dore.Mirëmbajtje e lehtë, mirëmbajtja e shumicës së pjesëve është e ngjashme me kamionin me paletë dore.◆ Pesë vjet garanci për shasinë◆ Duhen 6 sekonda për të hequr baterinë◆ Klasifikimi me ngarkesë 1500/1800 kg: 6%◆ Me frenim, automjeti mund të ndalojë kudo, në çdo kohë, pavarësisht nga pjerrësia, ngritësi i bishtit të kamionit ose platforma.◆ Ngasja lart-djathtasKamion paletë e plotë EPT15/18H me motor pa furça, një model ideal dhe me kosto të përballueshme për të zëvendësuar kamionin me paletë dore dhe kamionin elektrik me paletë të lehtë në treg, për të sjellë një lëvizje me efikasitet të lartë dhe pa mundim.Bazuar në fabrikën, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të pavarur, STAXX ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë të pajisjeve të magazinës, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit.
 • Prodhuesit e Stackerit Elektrik Ekonomik të Lehtë në Kinë
  Prodhuesit e Stackerit Elektrik Ekonomik të Lehtë në Kinë
  Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd Stacker Elektrik Profesionist Ekonomik i Lehtë Prodhuesit PWS10/15S-i, Ne kemi një ekip profesional të shitjeve. Seria PWS-i stivues i plotë elektrik me dorezë inteligjente shumëfunksionale me patentë STAXX, një model ideal dhe me buxhet të përballueshëm për të zëvendësuar stivuesin gjysmë elektrik dhe staker manual në treg, duke sjellë një grumbullim paletash shumë efikase dhe të lehtë.PIKAT UNIKE SHITJE◆ Dorezë inteligjente shumëfunksionale e patentës STAXX (Pikë unike)Unik në treg, zbulim i shpejtë i gabimeve, shërbim më i lehtë, më pak kohë shërbimi, kosto më e ulët e punës.I. Shfaqja e gjendjes së funksionimit të automjetitLart/poshtë/përpara/prapaEkrani i orës së punës/kapacitetit të baterisëII. Zbulimi i shpejtë i gabimitShfaqja e kodit të gabimitIII. Të gjitha informacionet e mirëmbajtjes janë vizualizuarGabim i shpejtë në gjetjen e vendndodhjes.
 • Staker me energji elektrike litium PWS10/15SS-i
  Staker me energji elektrike litium PWS10/15SS-i
  Ningbo Staxx Pajisjet e Trajtimit të Materialeve Co., Ltd Kinë Staver Elektrik me Detyrë Ekonomike të Lehtë Prodhuesit PWS10/15SS-i-Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd, Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim të përshtatnim mbështetjen tonë, si strategjinë e marketingut, shërbimin pas shitjes, sipas nevojave të partnerëve tanë. Staver i plotë elektrik i Serisë PWSS-i me dorezë inteligjente shumëfunksionale me patentë STAXX, një model ideal dhe me buxhet të përballueshëm për të zëvendësuar gjysmë-elektrik staker dhe staker manual në treg, duke sjellë një stivosje shumë efikase dhe pa mundim të paletave.PIKAT UNIKE SHITJE◆ Dorezë inteligjente shumëfunksionale e patentës STAXX (Pikë unike)Unik në treg, zbulim i shpejtë i gabimeve, shërbim më i lehtë, më pak kohë shërbimi, kosto më e ulët e punës.I. Shfaqja e gjendjes së funksionimit të automjetitLart/poshtë/përpara/prapaEkrani i orës së punës/kapacitetit të baterisëII. Zbulimi i shpejtë i gabimitShfaqja e kodit të gabimitIII. Të gjitha informacionet e mirëmbajtjes janë vizualizuarGabim i shpejtë në gjetjen e vendndodhjes.
 • Kamion PWH25/30/35-II me shumicë me paletë me çmim të mirë - Staxx
  Kamion PWH25/30/35-II me shumicë me paletë me çmim të mirë - Staxx
  Staxx kamion me paletë me shumicë PWH25/30/35-II me çmim të mirë - Staxx, Ne kemi një ekip profesional shitjesh. TANI KEMI KËRKIM PËR TREGTARE MARKA , BASHKONI TANI
 • Modaliteti i trajnimit të shoferit të kamionit Staxx Litium Pallet Stacker
  Modaliteti i trajnimit të shoferit të kamionit Staxx Litium Pallet Stacker
  Trajnimi i kontrollit të çelësit të drejtimit vjen pasi operatori mësohet me funksionimin me shpejtësi të ulët, për siguri më të mirë.Alarmi do të bie nëse çelësi i drejtimit shtyhet në nivelin maksimal, gjë që e ndihmon operatorin të mësojë shpejt se si të trajtojë siç duhet çelësin e drejtimit për të kontrolluar shpejtësinë.Staxx ofron magazinim dhe produkte logjistike me një ndalesë.Shpresojmë të ofrojmë mbështetjen më të mirë për tregtarët e pirunëve dhe shpërndarësit e internetit për një bashkëpunim të favorshëm.

Dërgoni kërkesën tuaj