KAMION PALETA LITIUM, GATI PËR PAKETIM? | Staxx

2023/03/31
Dërgoni kërkesën tuaj
Dizajni origjinal për është avantazhi i saj më i madh.

FAQ

1.Po opsionet për të marrë ngjyrë të kuqe? Dhe me emrin tonë në stackers?
Për ngjyrën, po mund ta bëjmë të kuqe, normalisht është RAL2002 e kuqe, ose RAL3020 e kuqe. Për logon, po, ne mund të ngjitim emrin tuaj në stackers, ju lutem më dërgoni vizatimin e logos për kontroll.
2. Le të themi se modeli juaj i ri (10Ah) është më i mirë me bateri më të madhe inovative?
Bateria e litiumit është trendi, ajo nuk ka memorie baterie, kështu që nëse e karikoni sa herë të doni, nuk ndikon në jetëgjatësinë e baterisë, por për baterinë AGM, është mirë që ta karikoni rregullisht dhe çdo herë të karikoni plotësisht, përndryshe, dëmton jetëgjatësinë e baterisë AGM
3. Cili është kuptimi i EPS?
EPS: timon elektrik pa EPS, do ta ndjeni shumë të vështirë të lëvizni dorezën e kamionit/stakerit me paletë elektrike të rëndë, doreza do të jetë drejtues mekanik me EPS, një gisht mund të lëvizë dorezën

Përparësitë

1.Ne kemi një ekip profesional shitjesh.
2.Të ofrojë produkte që do të donin përdoruesit përfundimtarë. Staxx kupton nevojat aktuale të përdoruesve fundorë në treg. Me të menduarit inovativ, ne vazhdimisht përmirësojmë funksionalitetin dhe komoditetin e produkteve dhe kemi fituar mbi 10 patenta, duke përfshirë dorezën diagnostike inteligjente, zgjidhjen e rrugës së ngushtë të hënës, telekomandën, etj.
3. Teknologjia kryesore e kamionëve të magazinës elektrike është njësia e fuqisë, duke përfshirë motorin/transmetimin, kontrolluesin dhe baterinë. Staxx ka aftësinë të projektojë, zhvillojë dhe prodhojë në mënyrë të pavarur pjesët kryesore dhe mori drejtimin në zhvillimin e teknologjisë së makinës pa furça 48V. Kjo teknologji është testuar dhe certifikuar nga TÜV Rheinland me një provë të vetme.
4. Ne kemi një R Profesionist&ekipi D.

Rreth Staxx

Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd - një prodhues profesional i pajisjeve të magazinës. Që nga riorganizimi i kompanisë në vitin 2012, Staxx hyri zyrtarisht në sektorin e prodhimit dhe shpërndarjes së pajisjeve të magazinës. Bazuar në fabrikën, produktet, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi të vetë, Staxx ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit. Në vitin 2016, kompania regjistroi markën e re “Staxx”. Staxx përpiqet të inovojë, të përmbushë vazhdimisht kërkesat e tregut dhe të përparojë me shoqërinë gjithnjë në ndryshim.Gjatë rrugës, Staxx ka fituar besimin dhe mbështetjen nga partnerët në mbarë botën.


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj