Panairet Pranverë 2023 LOGI MAT Staxx

2023/01/31
Dërgoni kërkesën tuaj
Bojërat e tij nuk përmbajnë kimikate të dëmshme që mund të shkaktojnë që lëkura e ndjeshme të bëhet e përflakur, kruajtje, e pakëndshme dhe madje e padurueshme.

FAQ

1. Dogana na kërkon certifikatën tuaj CE! Mund të më dërgoni sa më shpejt të lutem!
Po ju lutemi gjeni si bashkangjitur.
2. Cilat janë ndryshimet, apo ndoshta përdorimi midis rrotave PU, RU dhe Najlon?
Normalisht për timonin ka 3 lloje: gome, PU, ​​najlon Për rrotën e ngarkimit ka 2 lloje: PU, najlon.  Goma funksionon më mirë për thithjen e goditjeve, dhe ka zhurmë të ulët PU është më rezistente ndaj konsumit dhe ka zhurmë të ulët Najloni ka më pak rezistencë, kështu që ndihmon kamionin të kapërcejë më lehtë pengesat. Por najloni ka zhurmë të lartë dhe është i vështirë kështu që mund të dëmtojë një dysheme.  Globalisht, shumica e klientëve po blejnë timon PU + rrota ngarkimi PU Në Evropë, disa klientë zgjedhin timonin gome + rrotat ngarkuese PU Për Indinë, shumica e klientëve po blejnë timon najloni + rrota ngarkimi najloni
3. Le të themi se modeli juaj i ri (10Ah) është më i mirë me bateri më të madhe inovative?
Bateria e litiumit është trendi që nuk ka memorie baterie, kështu që nëse e karikoni sa herë të doni, nuk ndikon në jetëgjatësinë e baterisë, por për baterinë AGM, është mirë që ta karikoni rregullisht dhe çdo herë të karikoni plotësisht, përndryshe, dëmton jetëgjatësinë e baterisë AGM

Përparësitë

1.Ne kemi një ekip profesional të shërbimit pas shitjes.
2. Teknologjia kryesore e kamionëve të magazinës elektrike është njësia e fuqisë, duke përfshirë motorin/transmetimin, kontrolluesin dhe baterinë. Staxx ka aftësinë të projektojë, zhvillojë dhe prodhojë në mënyrë të pavarur pjesët kryesore dhe mori drejtimin në zhvillimin e teknologjisë së makinës pa furça 48V. Kjo teknologji është testuar dhe certifikuar nga TÜV Rheinland me një provë të vetme.
3. Ne kemi një R Profesionist&ekipi D.
4.Ne kemi një ekip profesional shitjesh.

Rreth Staxx

Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd - një prodhues profesional i pajisjeve të magazinës. Që nga riorganizimi i kompanisë në vitin 2012, Staxx hyri zyrtarisht në sektorin e prodhimit dhe shpërndarjes së pajisjeve të magazinës. Bazuar në fabrikën, produktet, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi, Staxx ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit. Në vitin 2016, kompania regjistroi markën e re “Staxx”. Staxx përpiqet të inovojë, të përmbushë vazhdimisht kërkesat e tregut dhe të përparojë me shoqërinë gjithnjë në ndryshim. Gjatë rrugës, Staxx ka fituar besimin dhe mbështetjen nga partnerët në mbarë botën.
Krahasuar me konvencionalen, ka shumë përparësi si p.sh.

FAQ

1. Le të themi se modeli juaj i ri (10Ah) është më i mirë me bateri më të madhe inovative?
Bateria e litiumit është trendi që nuk ka memorie baterie, kështu që nëse e karikoni sa herë të doni, nuk ndikon në jetëgjatësinë e baterisë, por për baterinë AGM, është mirë që ta karikoni rregullisht dhe çdo herë të karikoni plotësisht, përndryshe, dëmton jetëgjatësinë e baterisë AGM
2. Cilat janë ndryshimet, apo ndoshta përdorimi midis rrotave PU, RU dhe Najlon?
Normalisht për timonin ka 3 lloje: gome, PU, ​​najlon Për rrotën e ngarkimit ka 2 lloje: PU, najlon.  Goma funksionon më mirë për thithjen e goditjeve, dhe ka zhurmë të ulët PU është më rezistente ndaj konsumit dhe ka zhurmë të ulët Najloni ka më pak rezistencë, kështu që ndihmon kamionin të kapërcejë më lehtë pengesat. Por najloni ka zhurmë të lartë dhe është i vështirë kështu që mund të dëmtojë disa dysheme.  Globalisht, shumica e klientëve po blejnë timon PU + rrota ngarkimi PU Në Evropë, disa klientë zgjedhin timonin gome + rrotat ngarkuese PU Për Indinë, shumica e klientëve po blejnë timon najloni + rrota ngarkimi najloni
3. Dogana kërkon nga ne certifikatën tuaj CE! Mund të më dërgoni sa më shpejt të lutem!
Po ju lutemi gjeni si bashkangjitur.

Përparësitë

1.Ne kemi një ekip profesional të shërbimit pas shitjes.
2. Partneriteti midis klientëve dhe Staxx mund të personalizohet. Ne do të donim ta përshtatnim mbështetjen tonë, si strategjia e marketingut, shërbimi pas shitjes, për nevojat e partnerëve tanë.
3.Ne kemi një ekip profesional të menaxhimit.
4. Ne kemi një R Profesionist&ekipi D.

Rreth Staxx

Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd - një prodhues profesional i pajisjeve të magazinës. Që nga riorganizimi i kompanisë në vitin 2012, Staxx hyri zyrtarisht në sektorin e prodhimit dhe shpërndarjes së pajisjeve të magazinës. Bazuar në fabrikën, produktet, teknologjinë dhe sistemin e menaxhimit në pronësi, Staxx ka formuar një sistem të plotë furnizues dhe ka krijuar një platformë furnizimi me një ndalesë, me mbi 500 tregtarë brenda dhe jashtë vendit. Në vitin 2016, kompania regjistroi markën e re “Staxx”. Staxx përpiqet të inovojë, të përmbushë vazhdimisht kërkesat e tregut dhe të përparojë me shoqërinë gjithnjë në ndryshim.Gjatë rrugës, Staxx ka fituar besimin dhe mbështetjen nga partnerët në mbarë botën.


Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj