Lajme

Staxx ka shumë vite të R&Përvojë D në kamionët me paletë, duke u ofruar klientëve zgjidhje të kamionëve me paletë me një ndalesë. Aktualisht, ne kemi më shumë se 500 shpërndarës vendas dhe të huaj. Në të njëjtën kohë, ne kemi një mori aktivitetesh punonjësish, duke ndërthurur punën dhe pushimin.

Dërgoni kërkesën tuaj