ИСТОРИЈА НА КОМПАНИЈАТА

септември 30, 2021

Историја на компанијата Staxx

Од основањето на Staxx, ние сме посветени да им обезбедиме на клиентите подобри производи и

услуга по продажбата. Развојот од мала тактика на сегашната  скала на компанијата е несопирлив од напорите на секој член на staxx.

со незапирливите напори на членовите на Руи.Руи ќе стане уште подобар во иднина!


Испратете го вашето барање

2020 година

Во јануари 2020 година, STAXX лансираше систем за далечинско управување за

Производи од серијата H.

Во март 2020 година, во лицето на пандемијата COVID-19, STAXX

обезбеди бесплатни маски и други заштитни материјали за да

глобални деловни партнери.

Во мај 2020 година, STAXX постигна договор за соработка со

една од првите десет групи на вилушкари во светот што заеднички ја промовираат

лесна електрична магацинска опрема на пазарот.

Во јуни 2020 година, Staxx започна соработка со ODM со еден

Кинески производител на вилушкари, кој е рангиран на првите 10 во светот

индустрија за виљушкар.

Во октомври 2020 година, по една година откако Staxx се пресели во

нова фабрика, комплетен систем за контрола на квалитетот беше

имплементирани и целосен сет на уреди за проверка на делови беа

се стави во место, што значително ја подобри продуктивноста,

остварувајќи пропусност од 98% за целосно склопен производ.

Во декември 2020 година, Staxx месечно производство на електрична палета

камионите надминаа 3.000 единици, со пораст од 300%.

од година во година, што сигнализира нова развојна фаза на

STAXX производствени способности.


Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање