ДАЛИ ВИ ТРЕБА ДА ОБУКУВАТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ПАЛЕТА?

јуни 29, 2021

STAXX ПАЛЕТНИОТ КАМИОН ПРВ КОЈ СОЗДАДЕ РЕЖИМ ЗА ОБУКА НА ВОЗАЧИТЕ - ЗА ПОЛЕСНА ЗАМЕНА НА РАЧЕН ПАЛЕТИНСКИ КАМИОН СО ЕЛЕКТРИЧЕН

ДАЛИ ВИ ТРЕБА ДА ОБУКУВАТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ПАЛЕТА?
Испратете го вашето барање

ПРОБЛЕМИ СО ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ПРАКТИКИ 

  1. 1.Повреда на трудот&загуба на имот

  2. Недостатокот на обука може да донесе нестандардно работење на корисникот, предизвикувајќи повреди или губење на имот.

  3. 2.Неефективен тренинг


  4. Нестандардниот тренинг одзема време, одзема напор и е неефикасен.

НЕ може да предизвика обука или обука од страна на работна сила  опасност во работењето на корисникот,Поради недостаток на поставки за ограничување на брзината.


Надградбата од рачниот камион со палети во електрична верзија заштедува труд и напори. Но, потребно е време да се прилагоди.

Заштедете труд и напори, но потребно е време да се прилагодите.


ДА ЈА ПРОВЕРИМЕ ВИДИОТО И ДА ВИДИМЕ КАКО РЕЖИМ НА ОБУКА НА ПАЛЕТИ STAXX!


Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање