Рачни и полуелектрични Сложувалки

Полуелектрични сложувалки се главниот производ на Staxx литиумски стакери за палети. Тој е разновиден по разновидност и внимателно го следи трендот на пазарот. Како врвотпроизводители на полуелектрични сложувачи во Кина, Staxx користи напредна производствена опрема и производна технологија за производство на рачно& полуелектрични сложувачи, литиумски палети. Производот добива услуги од мнозинството клиенти за високиот квалитет и поволната цена.

Staxx води целосен и стандардизиран систем за услуги на клиентите за да одговори на различните потреби на клиентите. Опсегот на едношалтерски услуги опфаќа од давање информации за детали и консултации до враќање и размена на прирачник& полуелектрични сложувалкии други производи за сложувалки на палети. Ова помага да се подобри клиентот'задоволство и поддршка за компанијата.

производителот


  • Прилагодени производители на ЛЕСНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ од СЕРИЈАТА WS од Кина
    Прилагодени производители на ЛЕСНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ од СЕРИЈАТА WS од Кина
    Staxx прилагодени WS СЕРИЈА ЛЕСНО ДЕЛОВНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ Производители од Кина, Основната технологија на електричните камиони за складиште е единицата за напојување, вклучувајќи мотор/пренос, контролер и батерија. Staxx има способност самостојно да дизајнира, развива и произведува основни делови и го презеде водството во развојот на технологијата за погон без четкички 48V. Оваа технологија е тестирана и сертифицирана од TÜV Rheinland со еден тест.Цена на ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР независно развиен од Staxx е достапен, на големо и сигурен квалитет.

Испратете го вашето барање