Електрични Сложувалки

Како најдобарПроизводители на електрични сложувачи во Кина, нашите Електрични сложувалки се опрема што се користи за подигнување и транспорт на палети во индустријата за магацини. Може да им помогне на вработените безбедно да подигнат, преместуваат и натрупуваат палети. Staxx има висококвалитетен сложувач за електрични палети за продажба. За да се осигураме дека нашиот електричен кревач има високи перформанси и е цврст и издржлив.Електричните машини за сложување произведени од Staxx ги имаат следните карактеристики:


◆ Дизајн на долга рачка на тркала, удобно управување со лесно управување


◆ Батерија без одржување


◆ Прекинувач за инчи со светлосен сензор --- за замена на традиционалниот механички прекинувач, со долг работен век и стабилен квалитет


◆ Добро дизајниран дисплеј на жици, кој обезбедува долг работен век и ниска стапка на неуспех


◆ Опција за брзина на желка -- брзо и бавно менување на режимите на патување за побезбедно ракување


◆ Опција за возење нагоре десно, полесно ракување во тесни патеки

Кина Економска лесна должност Производители на електрични сложувачи

Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd. Професионален економски лесен електричен полнач PWS10/15S-i производители, имаме професионален тим за продажба. Целосен електричен сложувач од серијата PWS-i со патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски модел за замена на полуелектричен сложувач и рачен сложувач на пазарот, со што ќе се донесе високо ефикасно и лесно натрупување на палети. ЕДИНСТВЕНИ ТОЧКИ ЗА ПРОДАЖБАПатент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка (Единствена точка) Единствена на пазарот, брзо откривање грешки, полесна услуга, помало време за сервисирање, трошок за работна сила.I. Приказ на статусот на работа на возилото Нагоре/надолу/напред/наназад Приказ на работен час/капацитет на батеријатаII. Брзо откривање грешка Приказ на кодот на грешка III. Сите информации за одржување визуелизираа Брзо лоцирање на грешка.


 • Прилагодени производители на ЛЕСНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ од СЕРИЈАТА WS од Кина
  Прилагодени производители на ЛЕСНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ од СЕРИЈАТА WS од Кина
  Staxx прилагодени WS СЕРИЈА ЛЕСНО ДЕЛОВНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ Производители од Кина, Основната технологија на електричните камиони за складиште е единицата за напојување, вклучувајќи мотор/пренос, контролер и батерија. Staxx има способност самостојно да дизајнира, развива и произведува основни делови и го презеде водството во развојот на технологијата за погон без четкички 48V. Оваа технологија е тестирана и сертифицирана од TÜV Rheinland со еден тест.Цена на ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР независно развиен од Staxx е достапен, на големо и сигурен квалитет.
 • Најдобар ЛЕСЕН ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР НА РАЧКА ДОБРА Цена - Staxx
  Најдобар ЛЕСЕН ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР НА РАЧКА ДОБРА Цена - Staxx
  Како најдобар Кинезпроизводител на електрични сложувачи, нашитеЦена на електричен СТАКЕР ЗА СТАКУВАЧ НА НОГА е евтин и доверлив квалитет, Staxx Најдобар ЛЕСНО ДЕЛОВЕН ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР НА НОГАТА Фабричка цена - Staxx, Партнерството помеѓу клиентите и Staxx може да се приспособи. Ние би сакале да ја прилагодиме нашата поддршка, како што се маркетинг стратегијата, услугата по продажбата на потребите на нашите партнери.
 • Сложувач на пантограф на големо со добра цена - Staxx
  Сложувач на пантограф на големо со добра цена - Staxx
  Staxx Сложувач за дофат на големо со пантограф со добра цена - Staxx, Имаме професионален менаџерски тим.Сложувачот за дофат на пантограф е удобени високо безбеден досег на електричен пантографсложувач со носивост од 1500 кг, подигањевисина до 6m, решение за тесни работни површини.
 • Кина Економска лесна должност Производители на електрични сложувачи
  Кина Економска лесна должност Производители на електрични сложувачи
  Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd. Професионален економски лесен електричен полнач PWS10/15S-i производители, имаме професионален тим за продажба. Целосен електричен сложувач од серијата PWS-i со патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски модел да го замени полуелектричниот сложувач и рачниот сложувач на пазарот, што ќе донесе високо ефикасно и без напор редење на палети.УНИКАТНИ ПРОДАЖНИ МЕСТА◆Патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка ( Единствена точка )Единствени на пазарот, брзо откривање грешки, полесна услуга, помалку време за сервисирање, пониски трошоци за работна сила.I. Приказ на статусот на работа на возилотоНагоре/надолу/напред/назадПриказ на работен час/капацитет на батеријатаII. Брзо откривање грешкаПриказ на кодот за грешкаIII. Визуелизирани сите информации за одржувањеБрза грешка при лоцирање.
 • Литиумска електрична енергија Сложувач PWS10/15SS-i
  Литиумска електрична енергија Сложувач PWS10/15SS-i
  Опрема за ракување со материјали Ningbo Staxx Co., Ltd Кина Електричен положувач со економичен лесен должност PWS10/15SS-i Производителите-Ningbo Staxx опрема за ракување со материјали Co., Ltd, Партнерството помеѓу клиентите и Staxx може да се приспособи. Ние би сакале да ја приспособиме нашата поддршка, како што се маркетинг стратегијата, услугата по продажбата на потребите на нашите партнери. Целосно електрично сложувалка од серијата PWSS-i со патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на полуелектрични сложувач и рачен сложувач на пазарот, што носи високо ефикасно и без напор редење на палети.УНИКАТНИ ПРОДАЖНИ МЕСТА◆Патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка ( Единствена точка )Единствени на пазарот, брзо откривање грешки, полесна услуга, помалку време за сервисирање, пониски трошоци за работна сила.I. Приказ на статусот на работа на возилотоНагоре/надолу/напред/назадПриказ на работен час/капацитет на батеријатаII. Брзо откривање грешкаПриказ на кодот за грешкаIII. Визуелизирани сите информации за одржувањеБрза грешка при лоцирање.
 • WS-ei Light Duty литиумски електрични сложувачи на палети производители
  WS-ei Light Duty литиумски електрични сложувачи на палети производители
  ВОВЕД◆ Целосно електрично сложувач од серијата WS-ei со патент STAXXМултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на полуелектричен и рачен сложувач на пазарот, што ќе донесе високо ефикасно и лесно натрупување на палети.УНИКАТНИ ПРОДАЖНИ МЕСТА◆Патент STAXX мултифункционална интелигентна рачка (уникатна точка)Единствени на пазарот, брзо откривање грешки, полесна услуга, помалку време за сервисирање, пониски трошоци за работна сила.I. Приказ на статусот на работа на возилотоНагоре/надолу/напред/назадПриказ на работен час/капацитет на батеријатаII. Брзо откривање грешкаПриказ на кодот за грешкаIII. Визуелизирани сите информации за одржувањеБрза грешка при лоцирање
 • Прилагодени производители на сложувалки од СЕРИЈАТА ES ЕЛЕКТРИЧНИ ВИЛУЧКИ
  Прилагодени производители на сложувалки од СЕРИЈАТА ES ЕЛЕКТРИЧНИ ВИЛУЧКИ
  Staxx Прилагодено ES СЕРИЈА ЕЛЕКТРИЧНА ВИЛУЧКА НАД Производителите на сложувалки од Кина, За да понудат производи што би ги сакале крајните корисници. Staxx ги разбира реалните потреби на крајните корисници на пазарот. Со иновативно размислување, ние постојано ја подобруваме функционалноста и удобноста на производите и имаме стекнато над 10 патенти, вклучувајќи интелигентна дијагностичка рачка, решение за тесни патеки за месечина, далечински управувач итн.
 • Прилагодени производители на електрични сложувалки LS12/15S-i од Кина
  Прилагодени производители на електрични сложувалки LS12/15S-i од Кина
  Staxx прилагодени LS12/15S-i производители од Кина, Партнерството помеѓу клиентите и Staxx може да се приспособи. Ние би сакале да ја прилагодиме нашата поддршка, како што се маркетинг стратегијата, услугата по продажбата на потребите на нашите партнери.
 • Професионални STAXX CBES SERIES Производители на Electric Counter Balance Stackers
  Професионални STAXX CBES SERIES Производители на Electric Counter Balance Stackers
  Staxx Professional STAXX CBES SERIES Производители на Electric Counter Balance Stackers, Имаме професионален R&Тимот Д.
 • Кина ESS SERIES ELECTRIC STRADDLE EG STACK производители - Staxx
  Кина ESS SERIES ELECTRIC STRADDLE EG STACK производители - Staxx
  Staxx Кина ESS SERIES ELECTRIC TRADDLE LEG STACK Производители - Staxx, Имаме професионален тим за продажба.
 • Трговија на големо STAXX CBES 500 Electric Counter Balance Stacker со добра цена - Staxx
  Трговија на големо STAXX CBES 500 Electric Counter Balance Stacker со добра цена - Staxx
  Staxx Трговија на големо STAXX CBES 500 ElectricСложувач за контрабаланс со добра цена - Staxx,Да се ​​понудат производи што би ги сакале крајните корисници. Staxx ги разбира реалните потреби на крајните корисници на пазарот. Со иновативно размислување, ние постојано ја подобруваме функционалноста и удобноста на производите и имаме стекнато над 10 патенти, вклучувајќи интелигентна дијагностичка рачка, решение за тесни патеки за месечина, далечински управувач итн.
 • Најдобар квалитет MRS SERIES ELECTRIC REACH STACKER Фабрика
  Најдобар квалитет MRS SERIES ELECTRIC REACH STACKER Фабрика
  Staxx Најдобар квалитет на MRS SERIES ELECTRIC REACH STACKER Фабрика, производител на електрични сложувачи, професионален за вас, ELECTRIC REACH STACKER е достапен и апсолутно доверлив. Имаме професионален тим за продажба.

Испратете го вашето барање