Камион за палети

Накамион за палети сериите произведени од Staxx се достапни во широк спектар на типови и спецификации. Камионот со палети со литиум е навистина исплатлив производ. Се обработува во строга согласност со релевантните индустриски стандарди и е во согласност со националните стандарди за контрола на квалитетот. Квалитетот е загарантиран, а цената е навистина поволна. 


Камионот за палети за продажба произведен од Staxx е многу популарен на пазарот. Произведен врз основа на висококвалитетни материјали и напредна технологија, има одличен квалитет и поволна цена. Тоа е доверлив производ кој добива признание и поддршка на пазарот на камиони со палети со литиумски електрични палети.

 • Квалитетна приклучок за палети со литиум-јонски батерии, Карактеристики на камион за палети со литиум-јони
  Квалитетна приклучок за палети со литиум-јонски батерии, Карактеристики на камион за палети со литиум-јони
  Компактно тело, применливо на секое тесно место каде што се користат рачни палети.Лесно одржување, одржувањето на повеќето делови е слично на рачниот камион со палети.◆ Пет години гаранција на шасијата◆ Потребни се 6 секунди за отстранување на батеријата◆ Оценување со оптоварување од 1500/1800 кг: 6%◆ Со сопирачка, возилото може да запре каде било, во секое време, без оглед на наклонот, подигањето на опашката на камионот или платформата.◆ Возење нагоре-десноEPT15/18H целосен електричен камион за палети со мотор без четкички, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на рачниот камион за палети и лесен електричен камион за палети на пазарот, за да се донесе висока ефикасност и лесно движење на палети.Врз основа на сопствена фабрика, технологија и систем за управување, STAXX формираше комплетен систем на добавувачи и создаде едношалтерска платформа за снабдување со магацинска опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
 • Приспособени производители на ПАЛЕТНИ КАМИОНИ ЗА РАЧНИК ВИСОК ЛИФТ Од Кина
  Приспособени производители на ПАЛЕТНИ КАМИОНИ ЗА РАЧНИК ВИСОК ЛИФТ Од Кина
  Staxx Прилагодено ПРИРАЧНИК Производители на КАМИОНИ НА ПАЛЕТИ ВИСОКИ ЛИФТ Од Кина, Партнерството помеѓу клиентите и Staxx може да се приспособи. Ние би сакале да ја прилагодиме нашата поддршка, како што се маркетинг стратегијата, услугата по продажбата на потребите на нашите партнери.
 • Паметни функции, литиум-јонски батерии со електрични камиони за палети
  Паметни функции, литиум-јонски батерии со електрични камиони за палети
  Компактно тело, применливо на секое тесно место каде што се користат рачни палети.Лесно одржување, одржувањето на повеќето делови е слично на рачниот камион со палети.◆ Пет години гаранција на шасијата◆ Потребни се 6 секунди за отстранување на батеријата◆ Оценување со оптоварување од 1500/1800 кг: 6%◆ Со сопирачка, возилото може да запре каде било, во секое време, без оглед на наклонот, подигањето на опашката на камионот или платформата.◆ Возење нагоре-десноEPT15/18H целосен електричен камион за палети со мотор без четкички, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на рачниот камион за палети и лесен електричен камион за палети на пазарот, за да се донесе висока ефикасност и лесно движење на палети.Врз основа на сопствена фабрика, технологија и систем за управување, STAXX формираше комплетен систем на добавувачи и создаде едношалтерска платформа за снабдување со магацинска опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
 • Режим за обука на возачи на камиони Staxx Lithium Pallet Stacker
  Режим за обука на возачи на камиони Staxx Lithium Pallet Stacker
  Обуката за контрола на прекинувачот за насока доаѓа откако операторот ќе се навикне на работа со мала брзина, за подобра безбедност.Алармот ќе сигнализира ако прекинувачот за насока се притисне на максимално ниво, што му помага на операторот брзо да научи како правилно да ракува со прекинувачот за насока за да ја контролира брзината.Staxx обезбедува едношалтерски производи за складирање и логистика.Се надеваме дека ќе понудиме најдобра поддршка за дилерите на виљушкар и интернет дистрибутерите за победничка соработка.
 • Демонстрација на работа на камион со палети со високи литиумски палети
  Демонстрација на работа на камион со палети со високи литиумски палети
  Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd. Професионален [ STAXX ] камион со палети со литиум - Производители за демонстрација на работаКомпактно тело, применливо на секое тесно место каде што се користат рачни палети. Лесно одржување, одржувањето на повеќето делови е слично на рачниот камион со палети.◆Пет години гаранција на шасијата◆ Потребни се 6 секунди за отстранување на батеријата◆ Градежност со оптоварување од 1500/1800 кг: 6%◆Со сопирачката, возилото може да запре каде било, во секое време, без оглед на наклонот, подигањето на опашката на камионот или платформата.◆Возење нагоре-десноEPT15/18H целосен електричен камион за палети со мотор без четкички, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на рачниот камион за палети и лесен електричен камион за палети на пазарот, за да се донесе висока ефикасност и лесно движење на палети.Врз основа на сопствена фабрика, технологија и систем за управување, STAXX формираше комплетен систем на добавувачи и создаде едношалтерска платформа за снабдување со магацинска опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
 • Одржување на камион со палети за тешки должности Staxx
  Одржување на камион со палети за тешки должности Staxx
  Компактно тело, применливо на секое тесно место каде што се користат рачни палети.Лесно одржување, одржувањето на повеќето делови е слично на рачниот камион со палети.◆ Пет години гаранција на шасијата◆ Потребни се 6 секунди за отстранување на батеријата◆ Оценување со оптоварување од 1500/1800 кг: 6%◆ Со сопирачка, возилото може да запре каде било, во секое време, без оглед на наклонот, подигањето на опашката на камионот или платформата.◆ Возење нагоре-десноEPT15/18H целосен електричен камион за палети со мотор без четкички, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на рачниот камион за палети и лесен електричен камион за палети на пазарот, за да се донесе висока ефикасност и лесно движење на палети.Врз основа на сопствена фабрика, технологија и систем за управување, STAXX формираше комплетен систем на добавувачи и создаде едношалтерска платформа за снабдување со магацинска опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
 • Упатство за ракување со камион со палети со литиумски батерии
  Упатство за ракување со камион со палети со литиумски батерии
  Удобно ракување: Работниците можат да користат еден прст за да ја поместат рачката и да ја завршат целата дневна работа без напор.Лесна размена на батерии, постојано напојување: Работниците лесно можат да ја заменат батеријата со целосно наполнета, за да се обезбеди постојана работа на камионот.Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd - професионален производител на магацинска опрема.
 • Процес на производство на камиони со палети на литиум
  Процес на производство на камиони со палети на литиум
  STAXX достигна месечно производство од 2.000 парчиња камион со палети со литиум, влегувајќи во нова фаза на развој.Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd - професионален производител на магацинска опрема.
 • Широка апликација за стандардна палета на литиум јонска батерија
  Широка апликација за стандардна палета на литиум јонска батерија
  Камионот за палети со литиум STAXX има широк опсег на примени1. Апликација за возење исправено во контејнер2. Наклон против лизгање на таблата на автомобилот3. Примена со тешки оптоварувања на општи ставки4. Силна движечка сила за искачување на пристаништето5. Користете внатре во лифтStaxx обезбедува едношалтерски производи за складирање и логистика за сложувалки на камиони со палети.

Испратете го вашето барање