Производи

Staxx обезбедува едношалтерско складирање и логистички производи. Staxx обезбедува едношалтерско складирање и логистички производи.

Главните производи се рачен камион за палети, електричен камион за палети, сложувалки за палети, камион со литиумски палети, дигалка за литиумски палети, електричен камион за палети со литиум.

Се надеваме дека ќе понудиме најдобра поддршка за дилерите на виљушкар и интернет дистрибутерите за победничка соработка.

 • Квалитетна приклучок за палети со литиум-јонски батерии, Карактеристики на камион за палети со литиум-јони
  Квалитетна приклучок за палети со литиум-јонски батерии, Карактеристики на камион за палети со литиум-јони
  Компактно тело, применливо на секое тесно место каде што се користат рачни палети.Лесно одржување, одржувањето на повеќето делови е слично на рачниот камион со палети.◆ Пет години гаранција на шасијата◆ Потребни се 6 секунди за отстранување на батеријата◆ Оценување со оптоварување од 1500/1800 кг: 6%◆ Со сопирачка, возилото може да запре каде било, во секое време, без оглед на наклонот, подигањето на опашката на камионот или платформата.◆ Возење нагоре-десноEPT15/18H целосен електричен камион за палети со мотор без четкички, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на рачниот камион за палети и лесен електричен камион за палети на пазарот, за да се донесе висока ефикасност и лесно движење на палети.Врз основа на сопствена фабрика, технологија и систем за управување, STAXX формираше комплетен систем на добавувачи и создаде едношалтерска платформа за снабдување со магацинска опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
 • Прилагодени производители на ЛЕСНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ од СЕРИЈАТА WS од Кина
  Прилагодени производители на ЛЕСНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ од СЕРИЈАТА WS од Кина
  Staxx прилагодени WS СЕРИЈА ЛЕСНО ДЕЛОВНИ ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЕРИ Производители од Кина, Основната технологија на електричните камиони за складиште е единицата за напојување, вклучувајќи мотор/пренос, контролер и батерија. Staxx има способност самостојно да дизајнира, развива и произведува основни делови и го презеде водството во развојот на технологијата за погон без четкички 48V. Оваа технологија е тестирана и сертифицирана од TÜV Rheinland со еден тест.Цена на ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР независно развиен од Staxx е достапен, на големо и сигурен квалитет.
 • Прилагодени AC50-H Производители на камиони за рачни палети со џек за тешки должности
  Прилагодени AC50-H Производители на камиони за рачни палети со џек за тешки должности
  Распрашајте се сега! Најдете детали за тешките дигалки за палети, производителите на рачни палети на камионот со литиумски палети Staxx.
 • Приспособени производители на ПАЛЕТНИ КАМИОНИ ЗА РАЧНИК ВИСОК ЛИФТ Од Кина
  Приспособени производители на ПАЛЕТНИ КАМИОНИ ЗА РАЧНИК ВИСОК ЛИФТ Од Кина
  Staxx Прилагодено ПРИРАЧНИК Производители на КАМИОНИ НА ПАЛЕТИ ВИСОКИ ЛИФТ Од Кина, Партнерството помеѓу клиентите и Staxx може да се приспособи. Ние би сакале да ја прилагодиме нашата поддршка, како што се маркетинг стратегијата, услугата по продажбата на потребите на нашите партнери.
 • Најдобар ЛЕСЕН ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР НА РАЧКА ДОБРА Цена - Staxx
  Најдобар ЛЕСЕН ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР НА РАЧКА ДОБРА Цена - Staxx
  Како најдобар Кинезпроизводител на електрични сложувачи, нашитеЦена на електричен СТАКЕР ЗА СТАКУВАЧ НА НОГА е евтин и доверлив квалитет, Staxx Најдобар ЛЕСНО ДЕЛОВЕН ЕЛЕКТРИЧЕН СТАКЕР НА НОГАТА Фабричка цена - Staxx, Партнерството помеѓу клиентите и Staxx може да се приспособи. Ние би сакале да ја прилагодиме нашата поддршка, како што се маркетинг стратегијата, услугата по продажбата на потребите на нашите партнери.
 • Сложувач на пантограф на големо со добра цена - Staxx
  Сложувач на пантограф на големо со добра цена - Staxx
  Staxx Сложувач за дофат на големо со пантограф со добра цена - Staxx, Имаме професионален менаџерски тим.Сложувачот за дофат на пантограф е удобени високо безбеден досег на електричен пантографсложувач со носивост од 1500 кг, подигањевисина до 6m, решение за тесни работни површини.
 • Паметни функции, литиум-јонски батерии со електрични камиони за палети
  Паметни функции, литиум-јонски батерии со електрични камиони за палети
  Компактно тело, применливо на секое тесно место каде што се користат рачни палети.Лесно одржување, одржувањето на повеќето делови е слично на рачниот камион со палети.◆ Пет години гаранција на шасијата◆ Потребни се 6 секунди за отстранување на батеријата◆ Оценување со оптоварување од 1500/1800 кг: 6%◆ Со сопирачка, возилото може да запре каде било, во секое време, без оглед на наклонот, подигањето на опашката на камионот или платформата.◆ Возење нагоре-десноEPT15/18H целосен електричен камион за палети со мотор без четкички, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на рачниот камион за палети и лесен електричен камион за палети на пазарот, за да се донесе висока ефикасност и лесно движење на палети.Врз основа на сопствена фабрика, технологија и систем за управување, STAXX формираше комплетен систем на добавувачи и создаде едношалтерска платформа за снабдување со магацинска опрема, со над 500 дилери дома и во странство.
 • Кина Економска лесна должност Производители на електрични сложувачи
  Кина Економска лесна должност Производители на електрични сложувачи
  Ningbo Staxx Material Handling Equipment Co., Ltd. Професионален економски лесен електричен полнач PWS10/15S-i производители, имаме професионален тим за продажба. Целосен електричен сложувач од серијата PWS-i со патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски модел да го замени полуелектричниот сложувач и рачниот сложувач на пазарот, што ќе донесе високо ефикасно и без напор редење на палети.УНИКАТНИ ПРОДАЖНИ МЕСТА◆Патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка ( Единствена точка )Единствени на пазарот, брзо откривање грешки, полесна услуга, помалку време за сервисирање, пониски трошоци за работна сила.I. Приказ на статусот на работа на возилотоНагоре/надолу/напред/назадПриказ на работен час/капацитет на батеријатаII. Брзо откривање грешкаПриказ на кодот за грешкаIII. Визуелизирани сите информации за одржувањеБрза грешка при лоцирање.
 • Литиумска електрична енергија Сложувач PWS10/15SS-i
  Литиумска електрична енергија Сложувач PWS10/15SS-i
  Опрема за ракување со материјали Ningbo Staxx Co., Ltd Кина Електричен положувач со економичен лесен должност PWS10/15SS-i Производителите-Ningbo Staxx опрема за ракување со материјали Co., Ltd, Партнерството помеѓу клиентите и Staxx може да се приспособи. Ние би сакале да ја приспособиме нашата поддршка, како што се маркетинг стратегијата, услугата по продажбата на потребите на нашите партнери. Целосно електрично сложувалка од серијата PWSS-i со патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на полуелектрични сложувач и рачен сложувач на пазарот, што носи високо ефикасно и без напор редење на палети.УНИКАТНИ ПРОДАЖНИ МЕСТА◆Патент STAXX Мултифункционална интелигентна рачка ( Единствена точка )Единствени на пазарот, брзо откривање грешки, полесна услуга, помалку време за сервисирање, пониски трошоци за работна сила.I. Приказ на статусот на работа на возилотоНагоре/надолу/напред/назадПриказ на работен час/капацитет на батеријатаII. Брзо откривање грешкаПриказ на кодот за грешкаIII. Визуелизирани сите информации за одржувањеБрза грешка при лоцирање.
 • Трговија на големо PWH25/30/35-II РАЧЕН ПАЛЕТИ КАМИОН со добра цена - Staxx
  Трговија на големо PWH25/30/35-II РАЧЕН ПАЛЕТИ КАМИОН со добра цена - Staxx
  Staxx Трговија на големо PWH25/30/35-II РАЧЕН КАМИОН ЗА ПАЛЕТИ со добра цена - Staxx, Имаме професионален тим за продажба. СЕГА БАРАМЕ ДИЛЕРИ НА МАРКИ, ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕГА
 • Режим за обука на возачи на камиони Staxx Lithium Pallet Stacker
  Режим за обука на возачи на камиони Staxx Lithium Pallet Stacker
  Обуката за контрола на прекинувачот за насока доаѓа откако операторот ќе се навикне на работа со мала брзина, за подобра безбедност.Алармот ќе сигнализира ако прекинувачот за насока се притисне на максимално ниво, што му помага на операторот брзо да научи како правилно да ракува со прекинувачот за насока за да ја контролира брзината.Staxx обезбедува едношалтерски производи за складирање и логистика.Се надеваме дека ќе понудиме најдобра поддршка за дилерите на виљушкар и интернет дистрибутерите за победничка соработка.
 • WS-ei Light Duty литиумски електрични сложувачи на палети производители
  WS-ei Light Duty литиумски електрични сложувачи на палети производители
  ВОВЕД◆ Целосно електрично сложувач од серијата WS-ei со патент STAXXМултифункционална интелигентна рачка, идеален и буџетски прифатлив модел за замена на полуелектричен и рачен сложувач на пазарот, што ќе донесе високо ефикасно и лесно натрупување на палети.УНИКАТНИ ПРОДАЖНИ МЕСТА◆Патент STAXX мултифункционална интелигентна рачка (уникатна точка)Единствени на пазарот, брзо откривање грешки, полесна услуга, помалку време за сервисирање, пониски трошоци за работна сила.I. Приказ на статусот на работа на возилотоНагоре/надолу/напред/назадПриказ на работен час/капацитет на батеријатаII. Брзо откривање грешкаПриказ на кодот за грешкаIII. Визуелизирани сите информации за одржувањеБрза грешка при лоцирање

Испратете го вашето барање