Вести

Staxx има многу години на Р&D искуство во камиони со палети, обезбедувајќи им на клиентите решенија за камиони за палети со едно застанување. Во моментов имаме повеќе од 500 домашни и странски дистрибутери. Во исто време, имаме изобилство од активности на вработените, кои ги комбинираат работата и одморот.

Испратете го вашето барање