Производство

STAXX има професионален тим на таленти. Со цел да се обезбеди квалитетот на секој производ од литиумски палети, ќе спроведеме различни тестови за перформансите на производот. Настојувајте секој производ од палета што пристигнува кај купувачот да биде квалитетен, цврст и издржлив.

Испратете го вашето барање