SEJARAH PERUSAHAAN

September 30, 2021

Sejarah saka Staxx Company

Wiwit panyiapan Staxx,kita wis setya nyediakake coustomer karo produk sing luwih apik lan

layanan sawise-sales. Pangembangan kasebut minangka taktik cilik kanggo skala perusahaan saiki ora bisa ditindakake saka upaya saben anggota staxx.

kanthi upaya tanpa wates saka anggota ruyi.Ruyi bakal dadi luwih apik ing furture!


Kirimake priksaan sampeyan

2020

Ing Januari 2020, STAXX ngluncurake sistem remot kontrol kanggo

Produk seri H.

Ing Maret 2020, ing ngadhepi pandemi COVID-19, STAXX

kasedhiya free topeng lan bahan protèktif liyane kanggo

mitra bisnis global.

Ing Mei 2020, STAXX entuk persetujuan kerjasama karo

salah siji saka ndhuwur sepuluh grup forklift ing donya kanggo promosi bebarengan

peralatan gudang listrik tugas entheng menyang pasar.

Ing wulan Juni 2020, Staxx miwiti kerjasama ODM karo siji

Produsèn forklift Cina, sing rangking 10 ndhuwur ing global

industri forklift.

Ing Oktober 2020, sawise setaun wiwit Staxx pindhah menyang

pabrik anyar, sistem kontrol kualitas lengkap ana

dipun ginakaken lan pesawat lengkap saka piranti pengawasan bagean padha

dilebokake, sing ningkatake produktivitas,

nyadari tingkat pass 98% kanggo produk dirakit kanthi lengkap.

Ing Desember 2020, output saben wulan Staxx saka palet listrik

truk ngluwihi 3.000 Unit, karo 300% Tambah

taun-ing-taun, kang sinyal tataran pembangunan anyar saka

Kapabilitas manufaktur STAXX.


Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan